Samsung predstavil nove prilagodljive hladilnike BESPOKE s štirimi vrati

Foto: Samsung
Zadnjič posodobljeno: :

Samsung Electronics je na dogodku CES 2021 predstavil najnovejše hladilnike BESPOKE, ki imajo elegantno zasnovo s štirimi vrati. Novi hladilniki BESPOKE imajo tudi tako imenovano središče za napitke Beverage Center in Flex Zone, ki uporabnikom omogoča, da del hladilnika spremenijo v zamrzovalnik. Hladilnik nudi tudi različne načine vključevanja zamrzovalnih modulov, ki jih lahko postavite tako, da bodo ustrezali edinstvenim potrebam vašega gospodinjstva.

Hladilnike BESPOKE lahko z različnimi možnostmi oblikovanja prilagodite povsem po svojih željah in potrebah – na voljo je osem različnih barv in dva različna materiala – steklo in jeklo.

“Družine v zdajšnjih časih vse več časa preživljajo doma – navadno kar v osrčju doma, ki pa je kuhinja. Hladilniki BESPOKE so tako prava izbira za vsak dom, saj jih lahko vsaka družina prilagodi po svojih potrebah,” je dejal John Herrington, višji podpredsednik in generalni direktor oddelka gospodinjskih aparatov pri Samsung Electronics. “Hladilniki hladilniki so prilagodljivi tako po videzu – lahko izberete različne barve, materiale ali zaključke, glede na vaš stil – kot tudi po funkcionalnostih – na voljo so prilagodljivi predali in druge edinstvene lastnosti.”

Foto: Samsung

Hladilniki BESPOKE prinašajo nove funkcije

Hladilniki BESPOKE s štirimi vrati imajo na zgornjih levih vratih središče za napitke Beverage Center™, ki omogoča dostop na dva načina – prek notranjega dispenzerja za vodo in vgrajenega vrča AutoFill. Vrč za vodo AutoFill se samodejno napolni s svežo, filtrirano vodo, v vrč pa lahko dodate tudi sadni sirup ali drug okus in tako naredite pijačo po svojih željah. Hladilnik vključuje tudi dvojni ledomat, ki nudi tako običajne kocke ledu kot tudi majhne kockice, ki hitreje ohladijo pijačo.

Hladilniki BESPOKE s štirimi vrati vključujejo tudi izboljšan Flex Zone, vsestranski predel, ki lahko spreminja temperaturo in zadosti potrebam družine po prostoru za shranjevanje hrane. Izboljšani Flex Zone ima pet različnih temperaturnih nastavitev: zamrzovanje, rahlo zamrzovanje, meso/ribe, sadje/zelenjava in pijača. Na voljo je tudi Flex Crisper™, ki omogoča shranjevanje mesa ali rib pri optimalni temperaturi, pa tudi Crisper+™, ki ohranja svežino sadja in zelenjave.

Izboljšani  hladilniki BESPOK Ebodo v začetku na voljo v ZDA, kasneje letos pa tudi v Evropi in drugod po svetu.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung predstavil nove gospodinjske aparate, ki si jih boste želeli imeti v svojem domu!