San Canzian Village & Hotel: hotel v osrčju hrvaške Istre, ki te bo odpihnil!

Zadnjič posodobljeno: :

Če iščete avtentičen, a hkrati hedonističen pobeg, potem ne rabite daleč. V hrvaški Istri vas čaka San Canzian Village & Hotel, nekaj najlepšega, kar boste kdajkoli videli ali izkusili!

V osrčju Istre, v srednjeveški vasici Mužolini Donji v Bujah, se nahaja avtentičen luksuzen San Canzian Village & Hotel s 24 sobami in apartmaji. Je prekrasen skriven kraj, vasica in hotel hkrati ter izhodišče za vse popotnike, ki si želijo raziskovati Istro.

San Canzian Village & Hotel (Foto: Booking.com)
San Canzian Village & Hotel (Foto: Booking.com)
San Canzian Village & Hotel (Foto: Booking.com)
San Canzian Village & Hotel (Foto: Booking.com)

Notranjost hotela je globoko zakoreninjena in navdihnjena z avtohtonimi načini gradnje, a nadgrajena s sodobnimi rešitvami in brezhibno zlita s svojo srednjeveško zunanjostjo. Svoje brbončice boste lahko tukaj razvajali z vrhunskimi kulinaričnimi užitki. Istra je navsezadnje dežela finih, nagrajenih olivnih olj in vin, v San Canzianu pa boste imeli popolno priložnost, da uživate v okusnih stvaritvah narave in kuharskega mojstra iz restavracije Luciano. Če želite, se lahko udeležite iskanja tartufov, tečajev kuhanja ali pa obiščete klet, kjer boste našli 600 prestižnih vinskih znamk.

Ogrevan zunanji bazen ponuja dih jemajoč razgled na oljčne nasade in vinograde, zato je ta kraj še posebej primeren za pare, ki si želijo uživati v sproščujoči atmosferi in v sončnem zahodu. Poleti je ob bazenu na voljo tudi postrežba pijače in hrane. Svoj zen lahko nagradite v savni in kotičku za sproščanje. Prenočite lahko v luksuznih sobah, v družinski suiti, v romantičnem apartmaju ali pa celo v vili z eno spalnico, ki ima kamin, svoj bazen ter svojo teraso in vrt.

San Canzian Village & Hotel
San Canzian Village & Hotel

Popoln hedonistični oddih, kaj pravite?

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Z9: skriti raj sredi neokrnjene narave