Sanjska služba: iščejo ljudi, ki bi vsako popoldne spali za 1200 evrov, prijaviš se lahko tudi ti!

Foto: Ann Danilina / Unsplash

Našli smo sanjsko službo: spanje. Podjetje, ki se ukvarja s testiranjem vzmetnice za spanje, išče nove sodelavce. To lahko postaneš tudi ti!

Našli smo vašo novo sanjsko službo! Pravzaprav boste v tej službi nenehno v sanjah. Iščejo se namreč profesionalni spalci. Ljudje, ki bodo za denar spali na različnih površinah in to odlično dokumentirali. Tokratni fokus so popoldanski počitki. Platforma eachnight.com želi namreč preizkusiti vse domnevne prednosti in slabosti popoldanskega počitka in kako slednji pozitivno vpliva na spomin, motivacijo ali produktivnost. Oziroma ovreči mit o koristi popoldanskih počitkov.

via GIPHY

Podjetje, ki se je specializiralo za strokovno recenzije vzmetnic in wellness platform, išče nove zaposlene, natančneje pet, in vse, kar od vas zahtevajo je, da spite. Zato so vam pripravljeni plačati 1200 evrov. Edini pogoj, ki ga postavlja podjetje je, da kandidati spijo v lastni postelji vsaj 30 dni pred začetkom opravljanja dela. Zahtevano je tudi odlično znanje angleškega jezika, saj bodo “spalni” delavci morali pisati poročila in povratne informacije o tem, kako se počutijo po popoldanskem odmoru.

via GIPHY

Prijavijo se lahko ljudje z vsega sveta, ki so starejši od 21 let. Na spletni domeni eachnight.com do 31. maja. Pohitite, vse kar morate storiti v tej službi je spanje.

Dodatne Informacije

eachnight.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ste vedeli: tako pogosto bi morali prati pižamo!