fbpx

Sati Tala: jedilna miza, ki zbližuje

Jedilna miza Sati Tala

Jedilna miza zbližuje. Vsaj nekoč je. Velja za tisto mesto, kjer se običajno zbere cela družina, toda danes je to videti nekako tako, da vsak bulji v svoj zaslon in se bolj malo ukvarja z drugim. Jedilna miza Sati Tala želi to spremeniti. Gre za mizo brez nog, odlagalna površina pa počiva kar na posameznikovih kolenih. Gre za inovativen dizajn, ki želi početi to, kar so jedilne mize nekoč že počele. Zbliževale.

Družina, ki se nikoli ne zbere za skupno mizo, je bolj malo družina. Prav tako je bolj malo družina, če se njeni člani med jedjo bolj ukvarjajo s svojimi mobilnimi napravami kot drug z drugim. Jedilna miza Sati Tala pa je miza, ki zavoljo svojega inovativnega dizajna – je brez nog, ki jih nadomestijo kolena – tudi fizično poveže posameznika, ki skupaj zajtrkujeta, obedujeta ali večerjata.

PREBERITE ŠE: Cristiano Ronaldo za svoj hotel izbral slovensko pohištvo Lina Design


Jedilna miza Sati Tala je izdelana iz brezovih vezanih plošč, ogrnjena v bukov furnir in prevlečena z mat lakom, del, ki počiva na kolenih, pa je oblazinjen. Ko ni v uporabi, je  klubska mizica. Sati Tala lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Dodatne Informacije

Več informacij:
satitala.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!