Satoyuki Fujimara – novi svetovni rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti

Satoyuki Fujimara - rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti
Zadnjič posodobljeno: :

Tleskanja s prsti verjetno nikoli niste razumeli kot športa, toda japonski študent Satoyuki Fujimara ga jemlje sila resno in nedavno je podrl enega od najtežjih rekordov v zgodovini. Preverite, kolikokrat je tlesknil v eni minut. Številka je naravnost neverjetna.

Satoyuki Fujimara je novi svetovni rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti. Japonski študent je v eni minut tlesknil kar 296-krat. Da, prav ste prebrali. In če mislite, da je tleskanje s prsti lahek šport, samo poglejte njegovo obrazno mimiko med postavljanjem rekorda. Trpljenje je neizmerno, da ne omenimo, koliko ur treninga je šlo v to.

PREBERITE ŠE: Club 28 – najmanjši nočni klub na svetu meri manj kot WC kabina

Satoyuki Fujimara je postala prava spletna senzacija.
Satoyuki Fujimara je postal prava spletna senzacija.

Kako impresivna številka je to in kako težaven šport je v resnici to, se lahko prepričate sami, tako da si nastavite štoparico in poskušate čim večkrat tleskati s prsti eno minuto. Prepričani smo, da rekordu ne boste prišli niti malo blizu. Že to, da vam bo po minuti še vedno uspelo tleskati, bo lep uspeh. Prejšnji rekorder je bil sicer Šved Jens Gudmansen, ki je leta 2009 v minuti tlesknil 278-krat.

Mojstrsko tleskanje:

Dodatne Informacije

Več informacij:
guinnessworldrecords.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši dodatki za tek: za najboljšo tekaško izkušnjo