Salomon sense: naj vsi tereni postanejo vaše igrišče

Bodite spontani, stopite iz vsakodnevne rutine, zavijte z ustaljenih poti – odkrivajte nova igrišča, nove podlage, nove poti – zadihajte s polnimi pljuči in občutite svobodo, ki jo ponuja vonj po gozdu. Stopite korak bližje k naravi z obutvijo Salomon SENSE, s katero boste popestrili svoje vsakdanje tekaške avanture.

Končno imate lahko en tekaški copat, ki je primeren  za tek tako po trših kot mehkejših in neravnih terenih. S tekaškimi copati Sense boste z veseljem menjali podlago pod nogami, vadba pa bo postala igra in užitek! Z linijo SALOMON SENSE, bo vaša tekaška izkušnja še popolnejša, izbira tekaške podlage pa izziv, v katerem boste uživali iz koraka v korak.

Zavijte z ustaljenih poti z vsestranskim Salomon SENSE PRO MAX
Popolno razmerje med zaščito in izjemnim blaženjem, vas bo navduševalo na vseh terenih in poteh. Mehki pristanki in lahkotni prehodi iz petnega na prstni del vas bodo z novim SALOMON SENSE PRO MAX spremljali prav na vsakem koraku. Za to sta zaslužna vmesni podplat ENERGY CELL+, ki zagotavlja visoko odzivnost in povratek energije, ter posebna zmes OPAL, ki je ekstremno lahka in vzdržljiva tudi v najskrajnejših temperaturah. Združeno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži tresljaje in zmanjšuje utrujenost na daljših tekih.

Salomon SENSE PRO MAX
Salomon SENSE PRO MAX

Zahtevnejši tekači si boste iz linije SENSE izbrali model SENSE PRO 2
Novi tekaški copat SENSE PRO 2 nudi popolno razmerje med oporo in naravnim gibanjem stopala. Koncept, prevzet iz Salomonove tekmovalne linije S-LAB, je popolnoma prilagojen vsakdanjemu teku in je idealen za tiste, ki želijo združiti svobodo naravnega gibanja in izzive, ki jih bodo srečali na tekaških poteh. Linija SENSE, vas bo navduševala s svojo nizko težo, blaženjem ter vrhunskim oprijemom podplata ne glede na vrsto podlage.

Salomon Sense Pro 2
Salomon Sense Pro 2

Vašo tekaško izkušnjo naj izpopolni tudi izbira pravih oblačil
Nadgradite svoje avanture z oblačili Salomon, ki ne bodo ovirala vašega gibanja, vreme pa ne bo več izgovor, da boste ostali doma.

Salomon tekaška oblačila
Salomon tekaška oblačila
  • Neovirano gibanje: Da bo vaše gibanje kar se da svobodno, poskrbi konstrukcija MOTION FIT. Oblačila so oblikovana tako, da sledijo vašemu gibanju v predelu kapuce, ramenskega obroča in komolcev.
  • Vsestranskost: Linija tekaških oblačil Salomon združuje udobje in vsestranskost ne glede na vrsto vaše aktivnosti.
  • Zračnost in nizka teža: Nizka teža in zračnost nudita dodatno udobje med tekom ali katerokoli drugo aktivnostjo.

Dodatne Informacije

SALOMON LIGHT TRAIL – Naj tek postane igra!
Več na: www.salomon.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Dvignite noge v to pozo po 10 minut na dan in rezultat vas bo presentil!