fbpx

Serija Yellowstone: mojstrovina sodobne vesternske drame

Kevin Costner vodi močno igralsko zasedbo v tej vznemirljivi zgodbi o družini, moči in ameriškem zahodu

Foto: Yellowstone / Paramunt
Zadnjič posodobljeno: :

Serija Yellowstone je tour-de-force sodobne vesternske drame z močno igralsko zasedbo, ki jo vodi Kevin Costner v eni najboljših predstav v svoji karieri. Serija, ki sta jo ustvarila Taylor Sheridan in John Linson, pripoveduje zgodbo o družini Dutton, ki nadzoruje največji ranč v Združenih državah. Zgodba prikazuje prepletanje moči, družine in ameriškega zahoda, z močnim poudarkom na razvoju likov in osupljivi kinematografiji. Yellowstone je odlična serija za ljubitelje vesterna in tiste, ki cenite vrhunsko igro in pripovedovanje.

Serija Yellowstone je sodobna vesternska dramska serija, ki je bila premierno prikazana na Paramount Network leta 2018. Serijo sta ustvarila Taylor Sheridan in John Linson, v njej pa igra Kevin Costner kot John Dutton, patriarh družine Dutton, ki nadzoruje največji ranč v ZDA. V seriji igrajo tudi Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser in Kelsey Asbille.


TV serija spremlja družino Dutton, ko se spopada z izzivi vodenja velikega ranča in spopadanja z različnimi grožnjami, ki prihajajo iz zunanjih interesov, vključno z razvijalci, politiki in lokalnimi indijanskimi rezervati. Serija je zapleteno in niansirano raziskovanje tem moči, družine in ameriškega zahoda, z močnim poudarkom na razvoju likov in osupljivi kinematografiji. Igra je vrhunska, Kevin Costner pa je poskrbel za enega najboljših nastopov v svoji karieri. Oddaja ima tudi močno stransko zasedbo, vključno z Lukom Grimesom kot Kayce Dutton, Johnovim sinom, in Kelly Reilly kot Beth Dutton, Johnovo hčerko.

Foto: Yellowstone / Paramount

Yellowstone je serija, ki ni samo zabavna, ampak tudi spodbudna k razmišljanju. Gre za oddajo, ki raziskuje boje ameriškega zahoda in izzive, ki jih prinaša prizadevanje za ohranitev načina življenja, ki hitro izginja. Serija se poglablja tudi v teme moči, družine in ameriškega zahoda, z močnim poudarkom na razvoju likov in osupljivi kinematografiji.


Na splošno je Yellowstone serija, ki si jo morajo ogledati ljubitelji žanra vesterna in tisti, ki cenijo vrhunsko igro in pripovedovanje. Serija je na voljo za pretakanje na Paramount Network in drugih pretočnih platformah, kot je Showtime. Prejela je pozitivne kritike za svoje predstave in pripovedovanje zgodb.

Foto: Paramount Network
Eden najboljših nastopov Cavina Costnerja!

Kje gledati  – serija Yellowstone

Yellowstone je mogoče pretakati na različnih pretočnih platformah, vključno s Paramount Network, Showtime, Peacock, Amazon Prime Video, Google Play, Vudu, iTunes in YouTube TV.

Za največje oboževalce serije Yellowstone

Yellowstone Dutton Ranch Gold Pocket Logo T-Shirt
Yellowstone Dutton Ranch Gold Pocket Logo T-Shirt
21YLST00019A-001; Klassisch geschnitten, doppelt genähter Saum.
19,99 EUR
Yellowstone Offizielles Lizenzprodukt Premium Trucker...
Yellowstone Offizielles Lizenzprodukt Premium Trucker...
Versand aus London / UK. Standart Versand dauert 7 bis 15 Tage nach der EU.; Acryl. Größe:...
28,32 EUR
Yellowstone Large Gold Dutton Ranch Logo T-Shirt
Yellowstone Large Gold Dutton Ranch Logo T-Shirt
21YLST00002A-001; Klassisch geschnitten, doppelt genähter Saum.
19,99 EUR
Yellowstone Logo with Y Brand Pullover Hoodie
Yellowstone Logo with Y Brand Pullover Hoodie
8.5 oz, Klassisch geschnitten, doppelt genähter Saum
39,99 EUR

Zadnja posodobitev 2023-01-22 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

paramountnetwork.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.