fbpx

Servis Vinyl Me pošlje vinilno ploščo v vaš poštni nabiralnik

Ste se naveličali svoje 'playliste' in ne veste, kaj bi poslušali? Servis Vinyl Me vam pošlje vinilno ploščo v poštni nabiralnik. Naročnina, ki stane približno 30 evrov mesečno (44 $), vam bo odprla vrata v širok svet nove in stare, komercialne in manj popularne, a v vsakem primeru noro kakovostne glasbe.

Vinyl Me, Please je podjetje, ki verjame v moč dobre glasbe, posnete v kakovostnem formatu. Glasbo je treba, tako kot vse druge oblike umetnosti, spoštovati, jo negovati in se od nje učiti o življenju, prijateljstvu in ljubezni. Pomemben del tega procesa pa je posameznikov odnos do glasbe. Servis Vinyl Me pošlje vinilno ploščo v vaš poštni nabiralnik ter tako poskrbi za vašo glasbeno izobrazbo in užitek ob poslušanju najvišje tehnične in umetniške kakovosti. Podjetje uporabnikom vsak mesec na dom pošlje eno ploščo, ki je vredna vse slušne pozornosti in razmisleka. Zraven priložijo še plakat z umetniškim delom, ki ga je navdihnil album, ter recept za koktajl, ki poglobi užitke ob poslušanju vilinke.

PREBERITE ŠE: Top 10 olimpijskih hitov: nepozabne himne olimpijskih iger

Dodatne Informacije

Več informacij:
vinylmeplease.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!