fbpx

Angela Nikolau – ruska lepotica, ki ne pozna strahu

Angela Nikolau

Angela Nikolau je ruska lepotica, fotografinja samoukinja, pustolovka in krovka, njen Instagramov profil pa je poln fotografij, na katerih pozira v nevarnih situacijah, bodisi na robu ali vrhu nebotičnika oz. visokih stavb. Ob njenih fotografijah vam bo zastal dih. Prvič zaradi Angele in njene lepote same, drugič pa zaradi njenih drznih fotografij, za katere je pripravljena tvegati življenje.

Verjetno ste že slišali za Vadima Makhorova in Vitalija Raskalova, drzna Rusa, ki sta brez plezalne opreme splezala na vrhove nekaterih najvišjih stavb sveta. Zdaj spoznajte še njuno žensko različico, Angelo Nikolau, rusko lepotico, ki na robu in vrhovih visokih stavb pozira v seksi pozah, kot bi bila na modni reviji in ne bi zrla smrti v oči.

PREBERITE ŠE: Neustrašna Rusa udarila še enkrat: tokrat splezala na vrh nebotičnika Ping An

Angela Nikolau ne pozna strah.
Angela Nikolau ne pozna strah.

Moskovčanka Angela Nikolau je bila rojena leta 1993. Je fotografinja samoukinja, ki obožuje urbano in ulično fotografijo, njen Instagramov profil pa je pol fotografij, ob katerih vam bo zastal dih. Zaradi njene lepote in nevarnosti, v katero se spravlja za svoje drzne fotografije.

Dodatne Informacije

Še več fotografij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!