fbpx

Shore: kolekcija inovativnih silikonskih preprog

Preproge Shore

Shore je mlado dizajnersko podjetje iz Londona, ki je nedavno debitiralo z inovativno kolekcijo silikonskih preprog. Izdelki Shore so tkani iz posebnih silikonskih vrvi, odpornih proti vodi in različnim vremenskim vplivom, ter tako primerni za uporabo tako zunanjih kot notranjih prostorih.

Shore je mlado dizajnersko podjetje iz Londona, ki je nedavno debitiralo z inovativno kolekcijo silikonskih preprog. Preproge in preprogice Shore so tkane iz vzdržljivih silikonskih vrvi, ki so na voljo v različnih barvnih odtenkih in so odporni proti vodi, UV-žarkom in drugim vremenskim vplivom.

Preproge Shore
Preproge Shore

Lahko jih uporabljamo tako zunaj – na vrtu, čolnu in terasi – kot v notranjih prostorih. Inovativne silikonske preproge Shore so ročno tkane v Londonu, zaradi česar je prav vsaka tako rekoč edinstvena.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.shorerugs.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.