Igralci iz Vojne zvezd nekoč in danes

Igralci iz Vojne zvezd nekoč in danes

Od prvega filma Vojna zvezd (Star Wars) sta minili skoraj dve generaciji (38 let). V luči filma Vojna zvezd: Sila se prebuja, v katerem se vrača originalna zasedba, smo preverili, kako so bili naši najbolj priljubljeni igralci iz Vojne zvezd videti nekoč in kako so videti danes.

Vas zanima, kakšni so bili igralci iz Vojne zvezd (Star Wars) nekoč in kakšni so danes, šest filmov in 38 let kasneje? Od prvega filma Vojna zvezd so namreč minila že skoraj štiri desetletja (Epizoda IV: Novo upanje, 1977), in ker je v tej vesoljski sagi veliko igralcev ponovilo svoje vloge, v zadnjem pa se je na delo vrnila celo originalna zasedba, lahko pričakujete zanimive primerjave.

PREBERITE ŠE: Vojna zvezd: ”obnova” originalne trilogije v 90 sekundah

Preverite, kako so se od prvega nastopa do danes spremenile ”zvezde stalnice” globalnega fenomena, ki sliši na ime Vojna zvezd. So vam bili igralci bolj všeč nekoč ali danes?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kateri film je dobil oskarja tistega leta, ko si se rodil?