Stikbox: ovitek za pametni telefon in palica za selfi v enem

Stikbox, zaščitni ovitek in selfie palica v enem

Stikbox je multipraktični ovitek za pametni telefon in palica za selfi v enem. Njegova inovativna zasnova z vgrajeno palico namreč omogoča, da ga z nekaj pregibi iz klasičnega zaščitenega ovitka spremenite v palico za selfi. Kako je to mogoče? Na zadku ima vgrajen zložljiv mehanizem, ki se podaljša v palico. Ovitek je na voljo na Kickstarterju.

Ovitki za pametne telefone so postali skoraj obvezni del opreme pametnih telefonov, medtem ko so palice za selfi kritikam in zgražanju navkljub zaradi svoje praktičnosti postale pravi globalni fenomen. Stikbox ubije dve muhi na en mah, saj je ovitek in palica za selfi v enem. Na hrbtni strani ovitka je namreč zložena palica, dolga 70 centimetrov, ki se razstavi v delčku sekunde. A v tem primeru ne gre za teleskopsko palico, kot smo je vajeni pri palicah za selfije, ampak posamezne dele aluminija razstavimo kot zložljivo merilo.

PREBERITE ŠE: Pop Stick – nosljiva palica za selfi, ki se zloži kot odsevna zapestnica


Z aluminijem ”oteženi” ovitek Stikbox kljub ekstra funkciji ne doda kaj prida dodatnih gramov pametnemu telefonu kot običajni ovitki, služi pa tudi kot stojalo. Večnamenski Stikbox lahko v eni od sedmih barv za (preračunanih) 17 evrov prednaročite na Kickstarterju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!