fbpx

Layer: večplasten stol, ki si ga ukrojite glede na razpoloženje

Večplastni stol Layer

Korejska grafična in industrijska oblikovalka Sohyun Yun verjame v sposobnost dizajna, da osrečuje ljudi. S svojim večplastnim stolom Layer meri na prilagodljivost, posebnost in trajnost izdelka. Layer je izdelan iz prosojnega akrila z režami v sedalu in naslonjalu za plasti različnega dizajna, ki ga lahko kombiniramo po želji in smo tako sam svoj oblikovalec.

Layer je večplasten stol, ki si ga lahko ukrojite po trenutnem navdihu. V osnovi prosojen stol iz akrila ima namreč v sedalu in naslonjal vrzeli, kamor lahko uporabnik vstavi največ tri plasti potiskanega ali obarvanega akrila, lahko pa je to tudi les, steklo ali kateri drugi material, ki vam pride na misel. Sohyun Yun je stol Layer ustvarila z namenom, da se ga ljudje zaradi večplastne ”osebnosti” ne naveličajo. Istočasno je stol refleksija potrošništva, ko ljudje sledimo trendom in kupujemo dobrine, ki bodo zadovoljile naše potrebe in okus, (samo) dokler ne pride nov izdelek, ki zamenja ”starega”.

Layer je stol, ki sledi vašemu razpoloženju.
Layer je stol, ki sledi vašemu razpoloženju.

Z možnostjo prilagajanja lahko zamenjate tudi Layer, a ne da bi ga morali zares nadomestiti z drugim stolom. Z menjavo plasti ga lahko namreč ukrojimo po trenutnem navdihu ali razpoloženju, tako kot glede na razpoloženje izbiramo glasbo.

PREBERITE ŠE: Dizajnerski stol po navdihu Picassove enopotezne risbe

Stol Layer je na voljo z omejeno serijo unikatno potiskanih plasti, kar mu daje edinstvenost in ekskluzivnost. Seveda pa lahko dodate tudi druge teksture, umetniška dela in vzorce, če želite stolu dati povsem osebni dotik.

Dodatne Informacije

Več o avtorici:
luckandmiracle.wix.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.