Najlepší slovinskí šéfkuchári vás pozývajú na najchutnejší týždeň tohtoročnej jari, Restaurant Week 2017. Od 10. do 19. marca nás zapojené reštaurácie po celom Slovinsku rozmaznávajú špeciálnymi menu plnými čerstvých miestnych jarných chutí za jednotnú cenu. Nech začne jar chutí!
Samo v lanskem letu je v dobrotah slovenskih restavracij uživalo več kot 82 tisoč gostov, prihajajoči Týždeň reštaurácií 2017 pa bo z 99 sodelujočimi restavracijami, med katerimi je kar 9 novih, največji in najodmevnejši doslej.
ČÍTAJ VIAC: Otvorená kuchyňa 2017: piata sezóna gurmánskych dobrodružstiev
Vsak novi Teden restavracij postavi slovenskim vrhunskim chefom nov izziv. V letošnjem letu je to narava. Meniji bodo tako odsevali pomladno prebujanje in jesensko umirjanje narave in naravnega.
Sprejemanje rezervacij se začne v petek, 24. február. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Tedna restavracij: www.tedenrestavracij.si.
Viac informácií:
týždeň reštaurácií.si