fbpx

SkyPixel 2016: najboljše fotografije z droni

Čeprav smo leto 2016 že dodobra pustili za sabo, so sedaj na platformi SkyPixel, na katero svoje iz zraka posnete fotografije pošiljajo tako profesionalni kot tudi ljubiteljski fotografi, razglasili zmagovalce! Prispelo je več kot 27 tisoč prijav in izbira ni bila lahka. Fotografije so namreč dih jemajoče! V nadaljevanju si poglejte zmagovalce in njihove mojstrovine.

Droni oziroma brezpilotna letala so vedno bolj priljubljen način, da na svet pogledamo s popolnoma druge perspektive. Vedno več in več ljudi polni nebo s svojimi brezpilotniki in fotoaparati, ljubitelji in poklicni fotografi pa v skupnosti zračne fotografije podeljujejo različne nagrade (Dronestagram). A to še zdaleč ni vse. Tokrat predstavljamo zmagovalce natečaja SkyPixel 2016. SkyPixel je platforma zračne fotografije, ki je za leto 2016 prejela kar 27 tisoč različnih fotografij. Odprta je tako za poklicne fotografe kot tudi ljubitelje, razdeljena pa je na 3 kategorije: kategorija ‘360’, kategorija ‘lepota’ in kategorija ‘droni v uporabi’. V galeriji si poglejte zmagovalce natečaja SkyPixel 2016.

PREBERITE ŠE: Najboljše fotografije iz zraka 2016, posnete z droni

Galerija – SkyPixel 2016: najboljše fotografije z droni

Dodatne Informacije

Več informacij:
skypixel.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!