fbpx

Slaba navada, ki jo morate čim prej prekiniti glede na vaše astrološko znamenje

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Potrudite se in počasi spremenite svojo motečo navado.

Nihče ni popoln, vsak izmed nas ima svoje napake, zaradi njih smo sicer edinstveni, ampak tudi marsikomu nadležni.

Poglejmo skozi oči astrologije, kaj so vaše napake po posameznih astroloških znamenjih.

Oven: Vaša aroganca

Dajete vtis, da imate vedno prav. Ste zelo energični in vedno pripravljeni prevzeti nadzor nad večino situacij. Pogosto pomislite, kdo bo to storil, če tega ne storite vi. Mislite, da s tem drugim naredite uslugo, ampak ni vedno tako in včasih morate paziti na to svojo samozavestno miselnost.

Bik: Vaša želja, da se stvari ne bi nikoli spremenile

Bik ni tisti, ki spreminja svoje navade, razen če so v to prisiljeni in to jim lahko povzroči veliko težav. Nič ni narobe, če želite delati stvari tako, kot želite, ampak ne bodite tako napadalni, ko vam nekdo poskuša predstaviti nekaj drugega. Niste pripravljeni sprejeti novega koncepta, tudi če je boljši za vas. Včasih se morate znati malo prilagoditi in sprejeti predloge drugih.

Dvojčka: Vaša težnja, da ne cenite tega, kar imate

V nasprotju z bikom se ne bojite sprememb, toda tudi to je lahko težava. Ne počutite se zadovoljni s tem, kje ste ali kaj imate, in raje nenehno iščete nekaj novega in vznemirljivega, da se počutite bolje. Morate se naučiti, kako včasih stvari preprosto sprejeti in se z njimi soočiti, morda boste presenečeni, kaj vse boste odkrili.

Rak: Vaše pasivno-agresivne težnje

Ljudem se poskušate večino časa dokazovati, da ste najboljši, a če tega ne vidijo in priznajo, se začnete počutiti nepriznane ali prezrte, in lahko postanete precej pasivno-agresivni. To se običajno ne konča dobro, ker nihče ne ve, kaj vas moti, ker jim tega nočete povedati. Bodite bolj iskreni, povejte kaj vas moti in se ne razburjajte toliko – tako bo bolj zdravo za vas in vse ostale.

Lev: Dovolite, da ljubosumje prevlada v vašem življenju

Ste zelo ponosno astrološko znamenje in to z dobrim razlogom. Vendar vas včasih prevzame neizmerno ljubosumje, ki vodi vaše življenje, ne da bi se prepričali ali sploh imate osnovo zanj. Tudi ko imate odlično službo, partnerja ali življenje, čutite, da se morate primerjati z drugimi, ki imajo tisto, česar vi nimate. Umirite svoje ljubosumje.

Devica: Verjamete, da vse veste bolje kot kdorkoli drug

Imate odličen vpogled v stvari ter ste zelo razgledani. Vendar navadno mislite, da veste, kaj je bolje za druge kakor oni sami. Želite nadzorovati situacijo, da bi se stvari odvijale tako kakor ste predvidevali. Vedeti morate, da to vedno ni mogoče. Ne domnevajte, da imate vedno pravi odgovor.

Tehtnica: Vaša potreba, da nikomur ne priznate občutkov

Ne morete osrečiti vseh ljudi, čeprav boste poskusili. Imate dobre namene in ste za druge tudi pripravljeni narediti vse, samo da bi se oni dobro počutili. Tako se trudite, da ste pripravljeni tudi lagati, samo zaradi tega, da bi v očeh drugih izgledali dobro. Pazite stvari vam lahko kaj hitro uidejo izpod nadzora. In na koncu boste razočarani.

Škorpijon: Preizkušate ljudi, da vidite, ali so vredni zaupanja

Nimate zaupanja v ljudi. Želite se prepričati ali jim lahko zaupate. Čeprav je smiselno, da želimo zaznati človekove motive, ne morete prisiliti druge, da gredo skozi vaše testiranje. Marsikdo se tega ustraši in odide. Tako in tako pa nikoli ne morete popolnoma vedeti, ali je nekdo ves čas stoodstotno iskren z vami. Sčasoma boste v sebi zgradili zamere do oseb, ki želijo biti blizu vas, ker ne veste ali vam pokažejo pravi obraz ali se skrivajo za masko.

Strelec: Prekršite svoje obljube

Na površini nikoli ne želite razočarati svojih prijateljev ali partnerjev. Imate dobre namene in mislite, kar trenutno izgovorite. Vendar včasih dovolite, da te obljube propadejo zaradi nove priložnosti ali strahu, da bi bili vezani na obveznost. Čeprav vsi občasno razočaramo ljudi, vi dovolite, da se to zgodi pogosteje, kot bi bilo priporočljivo.

Kozorog: Vaša zavrnitev odpiranja

Nihče ne govori, da morate svoja čustva izražati 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ampak vi niti ne poskusite za sekundo. Zdi se vam, da ni nobenega dobrega razloga, da se odprete drugim. A ravno to vam lahko pomaga pri povezovanju in oblikovanju močnejših povezav z drugim, kakor tudi v partnerskem odnosu. Ne izgubite ljudi, ker v sebi skrivate čustva.

Vodnar: Vaša pomanjkljiva komunikacija

Preveč razmišljate o tem, kdo je vreden vašega časa in kdo ne. Če nekoga ne razumete popolno, namesto, da bi se pogovorili – se zaprete vase. Ljudje razumejo, da potrebujete čas zase, ampak ne na takšen način. Vaša ignoranca jih vznemirja, saj je ne razumejo in mislijo, da ste iz neznanega razloga jezni nanje.

Ribi: Vaša nagnjenost k odlašanju

Imate slabo navado, da stvari odlašate do zadnje sekunde, redko kdaj zaprosite za pomoč. Nič ni narobe, če jo potrebujete. Ne odlašajte in stvari vzamite v svoje roke čim prej, saj vas bo odlašanje na koncu samo še bolj prizadelo..

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!