fbpx

Slovenec poplave v svojem kraju izkoristil za vožnjo z vodnim skuterjem

Z vodnim skuterjem po poplavljenih območjih.

Slovenijo je ta vikend zajelo močno deževje, ki je marsikje povzročila obilico nevšečnosti. A vsaj nekomu povišani vodostaji in poplave niso pokvarili razpoloženja. Ta mladenič si je na v Spodnji Branici na Goriškem takole privoščil vožnjo z vodnim skuterjem kar po poplavljenem območju. Ob svojem posnetku je zapisal: ''Horror jet ski crash in Spodnja Branica. Kaj ti bo morje, če maš doma poplave.''

Te dni je v Sloveniji lilo kot iz škafa. Obilne padavine so številne Slovence prisilile, da so za vikend ostali doma. Še več. Ponekod so se morali ponovno boriti s poplavami, saj so reke kot za stavo prestopale bregove.

PREBERITE ŠE: Bordanje po ulicah New Yorka

In medtem ko je večina z grozo opazovala besnenje narave, je ta mladenič poplave v Spodnji Branici (leži na tromeji občin Ajdovščina, Nova Gorica in Sežana) izkoristil za vožnjo z vodnim skuterjem po poplavljenem območju.

Dodatne Informacije

Več o avtorju posnetka:
facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.