Slovenske kopalke Masha: zapeljive in unikatne

Slovenski svet mode je dobil novo oblikovalko na področju kopalk. Pod blagovno znamko MASHA se je podpisala mlada 26-letna Maša Čurič. Z dolgoletno željo po oblikovanju in ustvarjanju je letos predstavilo svojo prvo kolekcijo kopalk.

Z odločitvijo, da Slovenkam ponudi svoje kreacije, si je Maša postavila velik izziv. Poleg unikatnosti modelov s kančkom zapeljivosti se je zavedala, da je za žensko še vedno najbolj pomembno, da so kopalke udobne in nosljive. Velik poudarek je zato dala na kakovost materialov, tako je blago za celotno kolekcijo izbrala v Italiji, sama proizvodnja kopalk pa se odvija na Hrvaškem.

Slovenske kopalke Masha
Slovenske kopalke Masha

Ker se Maša ne boji izzivov, si želi v prihodnje s svojimi modnimi kosi prodreti tudi na tuje trge. Trenutno je najbolj zadovoljna, da je njeno delo njena strast, saj proces kreativnosti in ustvarjanja pri njej poteka skozi cel dan.

Izdelke blagovne znamke MASHA lahko kupite na spletni strani masha-m.com ali v concept store Terminal3 v BTC City Ljubljana.

Galerija – slovenske kopalke Masha

Dodatne Informacije

Več informacij:
masha-m.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: 8 najbolj zaželenih torbic za to jesen