fbpx

Smučarski sejem Snežinka 2018

Smučarski sejem Snežinka 2018

Čeprav jesen še ni zaprla svoja vrat, so priprave na zimsko sezono v polnem teku. Smučarski sejem Snežinka 2018 bo tudi letos odprl svoja vrata – ljubitelji zimskih radosti se boste lahko udeležili sejma, na katerem bodo ponudniki predstavili pestro izbiro nove in rabljene smučarske opreme. Del sejma bo kot vsako leto tudi komisijska prodaja rabljene smučarske opreme – prodajte staro opremo in jo zamenjajte za novo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Gospodarsko razstavišče
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Zakaj bi morali kupovati novo, če si lahko priskrbite poceni rabljeno opremo za zimske radosti? Vsako leto pred začetkom smučarske sezone odpre svoja vrata Smučarski sejem Snežinka 2018, na katerem si boste lahko tudi letos ogledali pestro ponudbo nove in rabljene opreme. Organizator Smučarski klub Snežinka bo tradicionalno pripravil pestro izbiro nove in rabljene smučarske opreme ter poskrbel za predstavitev novih smučarskih centrov.

Največja (smučarsko) sejemska prireditev v Sloveniji, tokrat že 49. po vrsti, bo med 22. in 25. novembrom 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer pričakujejo 15.000 obiskovalcev.
Del sejma bo kot vsako leto tudi komisijska prodaja rabljene smučarske opreme. V komisijski prodaji rabljene smučarske opreme boste lahko oddali na prodaj ali kupili rabljene smuči, smučarske čevlje in palice, smučarska oblačila, čelade in drsalke.

Smučarski sejem bo potekal v Marmorni dvorani (bivša hala B) in v Preddverju Marmorne dvorane od 10.00 do 20.00. Vstop na sejem je prost.

Dodatne Informacije

Več informacij:
snezinka.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!