fbpx

Sony – Google TV

Če združita moči Sony in Google, se načeloma ne more izcimiti nič slabega, razen (dolgih) čakalnih vrst, mogoče. No, tokrat bo treba na Sony(jevo) Internet(no) Google TV še nekoliko počakati, saj jo pred začetkom naslednjega leta ne kanijo prodajati na tej strani velike luže, zato pa karakteristike in ...

Če združita moči Sony in Google, se načeloma ne more izcimiti nič slabega, razen (dolgih) čakalnih vrst, mogoče. No, tokrat bo treba na Sony(jevo) Internet(no) Google TV še nekoliko počakati, saj jo pred začetkom naslednjega leta ne kanijo prodajati na tej strani velike luže, zato pa karakteristike in specifikacije ne bodo nič drugačne. Televizija bo osnovana na platformi Android, za medmrežno povezavo bo vgrajen WiFi 802.11 a/b/g/n vmesnik, 8 GB internega spomina bo zadoščalo za osnovno shranjevanje podatkov. Ponudba bo segala od 24”, preko 32” in 40”, vse do 46 palcev velikih LCD-ekranov. Daljinski upravljalec s pravo QWERTY tipkovnico in integrirano optično miško je že zgodba zase, ki jo bomo povedali kdaj drugič.

Cena: približno 600 evrov za 24”, na voljo v letu 2011 na www.sonystyle.com

Prejšnje
Levi devžej

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.