fbpx

Sony zvočni sistem HT-S40R za osupljiv prostorski zvok

Sony HT-S40R je nov zmogljiv zvočni sistem, ki je kot nalašč za ustvarjanje resničnega kinematografskega zvoka v vašem domu. HT-S40R prinaša 600 W mogočnega in resničnega 5.1-kanalnega prostorskega zvoka z dodatnima brezžičnima zadnjima zvočnikoma, ki vdihneta življenje prav vsakemu filmu.

Osupljiv zvok

Fantastična zvočna izkušnja paličnega zvočnika, globokotonca in dveh brezžičnih zadnjih zvočnikov predvaja dinamičen zvok, ki napolni prostor. HT-S40R ponuja skupno 600 W moči, 5.1-kanalen resničen prostorski zvok in tehnologijo Dolby Audio, s čimer proizvaja resnično mogočen zvok, ki vas postavi v središče dogajanja. Ne glede na to, ali ste popolnoma zatopljeni v najnovejšo serijo ali pa uživate v starih favoritih, boste lahko slišali vse podrobnosti in se tako še dodatno vživeli v vsak prizor.

Brez kablov, šteje le zvok

Novi HT-S40R vam omogoča, da domači kino nastavite z minimalno uporabo kablov. Brezžičen ojačevalnik za oba brezžična zadnja zvočnika pomeni, da med sprednjim in zadnjim delom naprave ni motečih kablov in tako ponuja uživanje v kinematografskem zvoku brez nepotrebne dodatne navlake. Število kablov v vaši dnevni sobi lahko še dodatno zmanjšate z uporabo televizorja Sony BRAVIA, ki podpira brezžično povezavo televizorja in sistema za domači kino. S HT-S40R pa bo fantastično zvenela tudi glasba. Brezžična povezava Bluetooth® je idealna za pretakanje glasbe iz pametnega telefona.

Fantastičen videz v vsaki dnevni sobi

Tanek in kompakten paličasti zvočnik, nevsiljivi globokotonec in brezžična zadnja zvočnika omogočajo, da se HT-S40R popolnoma prilega televizorjem BRAVIA in nevsiljivo polepša vašo dnevno sobo. Palični zvočnik in brezžična zadnja zvočnika lahko obenem pritrdite na steno, brezžični ojačevalnik pa lahko namestite kamor koli želite – stoječe na polici ali pritrjen na steno.

Enostavna namestitev

HT-S40R pride že pripravljen za uporabo. Vse, kar morate storiti, je, da paličasti zvočnik povežete z globokotoncem, zadnja zvočnika z brezžičnim ojačevalnikom z uporabo priloženih kablov, globokotonec pa povežete s televizorjem in že ste pripravljeni na uživanje v resničnem 5.1-kanalnem prostorskem zvoku. Na voljo so priključki HDMI ARC, optični in analogni vhod.

Dodatne nastavitve zvoka

Sistem ima štiri zvočne načine; kino, glasba, standardni in samodejni zvok; preprosto izberite tistega, ki je primeren za tip zvoka, ki ga želite poslušati. Po potrebi lahko izberete tudi nočni in glasovni način, ločena nastavitev glasnosti globokotonca pa še dodatno izpopolni vašo izkušnjo poslušanja.

HT-S40R bo naprodaj od maja 2021 po priporočeni maloprodajni ceni okoli 400 evrov.

Dodatne Informacije

sony.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!