Špas na vas 2017: festival iger, kulinarike in glasbe

Zdaj že tradicionalno, tretje leto zapored, bo prireditev Špas na vas 2017, festival iger, kulinarike in glasbe poskrbela za nepozabno slovo poletju.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Moravče

Organizator

Špas na vas

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

festivalska vstopnica: 15,00 €

Ena izmed novosti letošnjega festivala Špas na vas 2017 bo tudi rockovski uvod v tridnevno zabavo v Moravčah s skupino Big Foot Mama in predskupino MATES ter domačimi LUSTERDAM. Za odlično vzdušje bodo poskrbele številne narodno-zabavne skupine, ki bodo izvedle več kot 500 pesmi.

PREBERITE ŠE: DIMENSIONS FESTIVAL 2017 V PULJU: NASTOPILI BODO GRACE JONES IN MODERAT


Poleg glasbenih skupin bodo za zabavo in smeh poskrbele tudi Top šit igre, ki najbolj pogumne obiskovalce vabijo, da se preizkusijo v hitrostnem žretju in pitju ter brez strahu skočijo v blato. Glavna atrakcija Top šit iger so ekstremni spusti odraslih oseb z otroškimi vozili po hribu. Organiziran bo tudi tek Špas’n’run ter sobotni moto zbor motoristov Goldenwings.

Najmlajši bodo uživali v otroški vasi, kjer bo poskrbljeno za pestro dogajanje z labirintom, jezdenjem konj in električnega bika. Na prizorišču bo zabaviščni park, poskrbljeno pa bo tudi za animacijo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
spasnavas.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!