fbpx

Spremeni svoj iPhone v igralno konzolo – Backbone One za iPhone – PlayStation® Edition

Ker igraš igre na svojem telefonu

Foto: Backbone

Igraš na svojem iPhone igre, kot je Call of Duty? Potem je Backbone One prava nadgradnja tvoje igralne izkušnje, ki igraje na telefonu približa igralni izkušnji na Playsatation.

Najnovejša generacija Backbone One za iPhone, Applov pametni telefon spremeni v igralno konzolo. Ponaša s prehodnim polnjenjem, zložljivo zasnovo, povezavo z izjemno nizko zakasnitvijo in možnostjo snemanja posnetkov iger in posnetkov zaslona. V osnovi je Backbone One je igralni “podaljšek” navdihnjen z videzom in občutkom brezžičnega krmilnika PS DualSense™ in tako posnema Playstation igralnost. Uporabnikom omogoča otipljive kontrole za izboljšanje njihove igralne izkušnje na iPhone. Seveda pa jih virtalno poveže z njihovo konzolo XBOX ali PlayStation.

Omogoča seveda ogromno trikov. Sezanite se v aplikaciji PS Remote Play in tako boste lahko igrali svoj PlayStation od kjer koli.

Ta igralni plošček se priključi na vaš telefon, preko Lightning porta, ki vam omogoča polnjenje in igranje hkrati s kablom, ki ga že uporabljate za svoj iPhone. Podpira tudi uporabo dodatkov Lightning, oziroma žičnih slušalk Lightning. Na spodnji levi strani igralnega ploščka je 3,5 mm vtič, kjer lahko priklopite tudi tradicionalne slušalke.

Backbone podpira Iphone teleofne od iPhone 6s do najnovejše serije iPhone 14 – vključno z večjim iPhone 14 Pro Max – z najnovejšim operacijskim sistemom. Zaradi različnih oblik in velikosti teh naprav ima velik utor, ki ovija obe strani telefona. Ker ni prilagojen za vsak iPhone, ne sedi popolnoma v utoru, a to še ne pomeni, da telefoni vseh dimezij v njem “sidrijo” brez strahu, da bi med divjim igranjem sam telefon padel iz okvirja.

Nakup Backbone – pri nemškem Amazon.de

Ni izdelkov za prikaz!

Backbone resnično blesti, pri tesni integraciji strojne in programske opreme. Ob prvi povezavi vas bo pozval, da prenesete aplikacijo Backbone – vaše igralno središče. Rešuje eno glavnih težav mobilnega igranja iger: ustvarjanje kohezivne izkušnje, ki zabriše meje med konzolo in mobilnimi igrami skozi nekaj, kar se zdi kot naravna izkušnja domačega zaslona. Seveda vse s povezovanjem in virtualizacijo, ki odlično deluje.

Foto: Backbone

Nameščene igre in storitve oddaljenega igranja, kot so PlayStation Remote Play, Xbox Remote Play in Steam Link, so na voljo takoj ob zagon. Če imate vse drugo ob drugem, ustvarite iluzijo, da preskakujete med igrami na svoji konzoli in s klikom na eno skočite naravnost v to izkušnjo. Ko končate z igranjem, preprosto ponovno pritisnite gumb Backbone in preusmerjeni boste nazaj na začetni zaslon aplikacije. Popolnoma enostavno! In genialno!

Backbone lahko torej uporabljate za igranje mobilnih iger, igranje ali pretakanje iger na daljavo prek Wi-Fi-ja ali kombinacijo obojega, se ta krmilnik počuti kot doma. Deluje z več kot 1300 mobilnimi igrami v sistemu iOS, ki podpirajo krmilnik, ter PlayStation Remote Play, Xbox Remote Play, Steam Link, Google Stadia, Amazon Luna, Nvidia GeForce Now ……

Nakup Backbone – pri nemškem Amazon.de

Ni izdelkov za prikaz!

Za relativno dostopno ceno ponudi vse tisti kar smo pričakovali. Tako strojno, kot programsko odličen produkt.

Dodatne Informacije

playbackbone.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.