fbpx

Srečni dnevi v marcu 2023 za vsako horoskopsko znamenje

Foto: Andrey Zvyagintsev / Unsplash

Po astrologiji obstajajo srečna - ugodna in neugodna obdobja za določena področja življenja, ki pa so različna za vsako astrološko znamenje. Poleg tega lahko glede na položaj planetov določimo srečne dneve v določenem mesecu.

Srečni dan. Vsak si želi občutiti srečo v življenju, včasih pa se zdi, da so takšna razpoloženja težja doseči. Po astrologiji lahko določeni položaji planetov povzročijo, da se ljudje počutijo boljše in srečnejše. V marcu bo zaradi vpliva planetov Plutona in Saturna prišlo do sprememb za vsa znamenja.

Pluton je gospodar podzemlja, planet preobrazbe. Ko 24. marca vstopi v znamenje vodnarja, ki je znan po svoji inovativnosti in uporništvu, se bo začelo povsem novo obdobje, ki bo trajalo dvajset let.

Saturn se je 7. marca premaknil v znamenje rib, kot gospodar časa in karme pa je pripravljen na strukturiranje in zavračanje presežkov.

Pluton prinaša svobodo in ločitev od tistega, kar nas omejuje, zato bodo mnogi premagali svoj strah in verjeli v nove poti. Ti planeti bodo prinesli konec ene dobe, a tudi resnico, duhovnost in lekcije.

Marec je zelo zanimiv mesec, zato si lahko spodaj ogledate, kaj prinaša posameznemu horoskopskemu znamenju, pa tudi, kateri dan bo najbolj srečen.

Oven: 20. marec (ponedeljek)

Po najbolj srečnem dnevu v marcu se začne vladavina tega znaka. Tisti, ki pripadajo temu znaku, lahko sprejmejo odločitve za spremembe in naredijo nove izbire. Začetek leta je bil zelo zanimiv, zdaj pa je čas za osebni razvoj in nove dimenzije. Sprejmite, kar je bilo in srečo, ki prihaja s tem.

Sreča je na tvoji strani. Foto: Adria Garcia Sarceda / Unsplash

Bik: 23. marec (četrtek)

To bo zelo zanimivo obdobje, saj označuje konec enega obdobja in začetek drugega. Pluton se premika v Vodnarja, kar prinaša vse iz teme v svetlobo. Ko zapusti Kozoroga, se bo čutila sprememba, kar pomeni, da je čas, da pogledate naprej in pustite preteklost za sabo.

Dvojčka: 23. marec (četrtek)

Energija Vodnarja upravlja s srečo v vašem življenju, in ko Pluton vstopi v ta znak, boste čutili vpliv velikih valov, ki so se nabrali skozi leta. Po drugi strani pa vam bo Pluton kot gospod podzemlja pomagal globlje prodreti in razumeti, kar vam bo pomagalo uresničiti vse sanje.

Rak: 17. marec (petek)

Saturn je gospod časa in karme ter pogosto dve ali tri leta preživi v določenem zodiakalnem znaku, preden preide v drugega. Po preživetem času v Vodnarju se premakne v Ribe. Ta znak upravlja vsem, kar je povezano s srečo, in predstavlja vero in vztrajnost. To je novo poglavje v vašem življenju, ki bo drugačno od preteklosti.

Lev: 21. marec (torek)

Nova Luna 21. marca odpira priložnost za razvoj novega osebnega cikla, in ko ta Luna raste v Ovnu, boste obdarjeni s srečo. Oven upravlja z vsem, kar je povezano s srečo v vašem življenju. Nova Luna je popoln čas za začetek novih stvari, zato lahko začnete spreminjati ljubezen ali kariero. Čas je, da se premaknete proti tistemu, kar si zaslužite.

Nasmehni se. Foto: Abbat / Unsplash

Devica: 17. marec (petek)

Venera, planet ljubezni, financ in nepremičnin, se premika v znamenje Bika, ki vlada vašemu področju sreče, širitve in pustolovščin. Ta premik poudarja pomembnost ustvarjanja trdnih finančnih temeljev, da bi lahko uresničili svoje sanje. Ta mesec bodo pomembne spremembe v zvezi s financami, manjši in večji nakupi ter zadeve v zvezi z nepremičninami, zato usmerite svojo energijo v pozitivne spremembe na tem področju.

Tehtnica: 25. marec (sobota)

Mars, planet akcije in ambicij, je bil retrograden skozi znamenje dvojčkov, kar vam je pomagalo, da se zavedate lastnih odločitev in se naučite sprejeti resnico. Sedaj prehaja v znamenje raka, ki je čustveno vodeno, kar bo vplivalo na vašo kariero. Na tem področju se bosta pojavila ravnovesje in sreča, vendar boste morda morali spremeniti svoj način dela, da bi to dosegli.

Škorpijon: 25. marec (sobota)

Rak, občutljivo vodno znamenje, ki vlada vašemu področju sreče, vam bo pomagal občutiti obilje in širitev. Mars, planet akcije in strasti, se premika v znamenje raka, kar bo popolnoma spremenilo vašo srečo. Pomembno je, da se zavedate, da življenje ni nujno težko in da se lahko učenje zgodi na enostaven način.

Strelec: 22. marec (sreda)

Prihaja doba, ko se bodo aktivirale teme, povezane s kariero in namenom, kar bo omogočilo več obilja, svobode in veselja. Prioritete se bodo spremenile, kar bo omogočilo priložnosti za rast in ozdravitev. Ko se pojavijo situacije, jih je treba obravnavati, da bi dosegli svoje cilje.

Kozorog: 22. marec (sreda)

Energija Device vlada vašemu področju sreče, kar vam bo pomagalo izboljšati situacijo in prineslo nove priložnosti. Pomembno je, da se zavedate, kaj je resnično pomembno, in da boste veliko bolj razumeli vzroke za vaše izzive.

Sreča je v tebi. Foto: Alex Perez / Unsplash

Vodnarje: 19. marec (nedelja)

Merkur je planet, ki vladuje umu in komunikaciji, ne le s drugimi ljudmi, temveč tudi samim sebi. V tem obdobju se bo nahajal v Ovnu, kar vam bo pomagalo jasno izražati svoje misli. To bo za vas odlično, saj boste imeli koristi tako v službi kot v zasebnem življenju. Prav tako vam bo pomagalo, da boste bolj pozitivni do sebe in se osredotočili na to, kar si želite.

Ribi: 21. marec (torek)

Mlada luna bo nastopila 21. marca, kar bo hkrati najsrečnejši dan za vaše znamenje. Pomembno je postaviti namero, usmeriti energijo in se pripraviti na spremembe, ki prihajajo. V tem mesecu se bodo aktivirale finance in pričakujte priliv, ki bo izboljšal vaš življenjski standard. Na splošno je to izjemno ugodno obdobje za številna življenjska področja, finance pa so le ena od njih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.