fbpx

Stvari, ki jih boste zagotovo obžalovali

Foto: Andrey Zvyagintsev / Unsplash
Zadnjič posodobljeno:

Obžalovali boste, da niste bili bolj pozorni, da niste bili malo bolj občutljivi in ​​skrbni do tistih, ki ste jih izgubili. Verjetno se boste soočili s tragičnimi izgubami, ki pridejo mimo in s človeškega vidika popolnoma nesmiselne, nerazložljive in nesprejemljive.

Zaradi ega in nečimrnosti vam bo večkrat žal. Da se niste opravičili, da niste priznali, da ste se zmotili, da niste popravili napak, da se nisi oddolžili tistim, ki ste jih prizadeli.

To boste začutili z vso težo, ko se boste znašli v situaciji, ko vam bo nekdo priznal napako, se opravičil in prosil odpuščanja.

Spomnili se boste vseh tistih bolečih situacij, v katerih niste pokazali svoje ranljivosti in šibkosti, da bi se opravičili. Želeli si boste, da bi to lahko storili.

Obžalovali boste, da ste zapravili toliko energije za skrbi o stvareh, ki so se vedno rešile same od sebe in nikoli niso bile dramatične in strašljive, kot v vaših domišljijskih scenarijih. Počutili se boste krive, ker ste si uničili toliko lepih trenutkov s skrbjo za rezultate, stvari, na katere tako ali tako niste imeli vpliva.

Ne obžalujte, naredite tisto zdaj. Foto: Pexels/ Pixabay

Obžalovali boste, da niste naredili, tisto, o čemer ste sanjali, predvsem zaradi strahu.

Zagotovo ste že pomislili kdaj na takšne stvari in mislite, da je zdaj prepozno. A naslednja priložnost bo še prišla, ne zamudite je. Poleg tega lahko ustvarite svoje priložnosti. Misliti, da je prepozno, je morda le predsodek ali izgovor za strah, s katerim se ne želite soočiti.

Obžalovali boste, če nekomu niste povedali, da ga imate radi. Niste mogli tvegati, da vas zavrnejo. In sploh niste pomislili na drugo možnost.

Ko nekoga ljubiš dolgo časa, predvidevaš, da se on tega zaveda in bo vedno tam. In potem se zgodi, da ta nekdo odide iz tvojega življenja in se sprašuješ, zakaj ga nisi pogosteje objel in mu povedal, da ga imaš rad.

Vzemite si čas za najbližje. Foto: Abo Ngalonkulu / Unsplash

Obžalovali boste, da niste več tam za ljudi, ki so odšli in jih pogrešate. Lahko bi jih imeli bolj radi, bili nežnejši, bolj prisotni, bolj dostopni. Obžalovali boste, da se niste več družili z njimi, ko ste imeli priložnost.

Ljubite svoje bližnje, izkažite jim svojo ljubezen, z dejanji in besedami. Manj skrbite za stvari, ki jih ne morete predvideti, bodite več z ljudmi, ki vam nekaj pomenijo.

Življenje se dogaja zdaj in ne ponuja veliko drugih priložnosti. Zato odprite svoje srce in svoj um, bodite prisotni v svojem življenju in življenju svojih bližnjih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.