fbpx

MEMENTO B&B Piran: dizajnerska nastanitve v srcu Pirana

Foto: Booking.com

V Piranu, le nekaj korakov stran od župnijske cerkve sv. Jurija in Tartinijevega trga, najdete zanimivo opremljeno nastanitev - MEMENTO B&B Piran.

Edinstvena nastanitev MEMENTO B&B Piran se nahaja v srcu Pirana in v svoji zasnovi združuje arhitekturo starega mestnega jedra ter sodoben koncept udobja. Bed & breakfast je kot nalašč za vse, ki se želijo prepustiti romantičnemu utripu slovenskega obmorskega bisera in bolje raziskati košček slovenske obale.

Vse sobe so klimatizirane in opremljene s televizorjem ter hladilnikom. Nekatere se lahko pohvalijo tudi s terasami in balkoni, ki pogledujejo proti morju. Sobe so zvočno izolirane, tako da si lahko obetate miren in brezskrben spanec.

Utrip slovenskega obalnega mesta

MEMENTO B&B Piran se nahaja le korak stran od potapljaškega centra, tako da vas do obale loči le nekaj korakov.  V okolici najdete vrsto kavarn in galerij ter trgovinic, zato lahko v polnosti užijete živahen utrip tega prelepega slovenskega obalnega mesta.

V sklopu nastanitve vam ponujajo tudi čistilnico za oblačila, likanje in časopisni servis. Vsako jutro vas razvajajo s samopostrežnim zajtrkom, gostje pa so nadvse zadovoljni s samo lokacijo nastanitve, ki omogoča neposredno bližino pomembnejših znamenitosti in predstavlja dobro izhodišče za izlete.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.