Super velike pametne televizije Samsung – ker mora vaša naslednja televizija biti zares velika!

Oglasno sporočiloSamsung

Prihajajo super velike televizije, ki so posledica nenehnega izboljševanja kakovosti video vsebin, ki jih odjemamo preko teh zaslonov. V letu 2021 je produkcija video vsebine v 4K industrijski standard, kar pomeni, da se je kakovost tega kar vidite na zaslonu izboljšala in so detajli na vaši televiziji izjemni. Zato so v trendu super velike televizije. Poglejmo kaj je pripravil Samsung!

Če je pred leti veljalo, da lahko kupiš preveliko televizijo za svoj dnevni prostor, pa leta 2021 pri nakupu televizorja velja samo eno pravilo – Večje je boljše. In prav to želi izpostaviti blagovna znamka Samsung, ki z linijo super velikih pametnih televizij sledi prav temu trendu.

Zakaj? V zadnjih letih se je kakovost slike ponudnikov pretočnih vsebin izjemno zboljšala. Standard velikokrat še vedno ostaja format FHD, a je vedno več vsebin tudi v formatu 4K. Prihajajo pa tudi vsebine v formatu 8K. Zaradi tega dejstva je količina detajlov v sliki večja. Slika pa posledično izjemna tudi, če televizijo gledate iz razdalje 1 metra. Nekoč je bilo drugače, saj se je v sliki videla slaba kakovost in je bilo televizijo bolje gledati iz večje razdalje. Zato je bila takrat priporočena nekoliko večja razdalja med gledalcem in televizijo. Leta 2021 je to staro pravilo prehitel napredek in velja ravno obratno. Sedaj pravi trenutek za nakup super velike televizje!

Kaj so super velike televizije Samsung ?

Super velike televizije so vse televizije nad 70” oziroma več kot 176 centimetrov diagonale. Večinoma že ponujajo zaslon QLED 8K, ki odpira popolnoma nove dinmezije in ponuja osupljivo ločljivost s 33 milijoni slikovnih pik. Gre za popolnoma novo vizualno izkušnjo, ki prinaša bližino čistega realizma. Torej to, kar vidi oko.

AI Upscaling

Nove televizije Samsung zmorejo nadgrajevati obstoječo sliko v kakovosti 8K/4K z edinstvenim procesom strojnega učenja na podlagi umetne inteligence v Samsung QLED seriji. Ne glede na velikost QLED televizorja boste videli vse osupljive podrobnosti povsem jasno z optimizirano rešitvijo za nadgradnjo slike, ki jo zagotavlja Samsung.

Igralni način

Televizja samodejno prepozna igralni način in na velikem zaslonu z optimalnimi grafičnimi nastavitvami optimizra igralno izkušnjo. Z naprednimi funkcijami, kot sta krajši vhodni zamik in dinamični izenačevalnik črnin, boste vedno imeli popoln nadzor nad igro.

Ambientalni način

Super velik televizor popolnoma spremeni prostor tudi, ko je izključen. Ob uporabi ambientalnega načina postane del dekorja in prikazuje dekorativno umetnost, družinske fotografije ali uporabne informacije. Spremenite svoj televizor tako, da se bo ujemal s prostorom, oziroma ga bo na edinstven način nadgrajeval.

Velik zaslon za vsak detajl igre

Z izjemno velikim televizorjem vsaka tekma postane velika tekma! Izberite QLED ali Crystal UHD model, velik 189 cm ali več, in prejmite še darilo za več uživanja ob tekmah.

Z nakupom katerega koli modela 8K ali modelov QLED oziroma Crystal UHD serij 7, 8 ali 9 iz leta 2021, z diagonalo zaslona 189 ali 214 cm, boste dopolnili svojo navijaško doživetje, saj vam podarijo še zvočnik Soundbar. Ob nakupu modela 8K dobite zvočnik Soundbar HW-Q700A. Ob modelih QLED vam podarimo zvočnik Soundbar HW-Q600A ali HW-A550, ob Crystal UHD pa zvočnik Soundbar HW-A450.
Promocija traja od 3. 5. do 11. 7. 2021 ali do razprodaje zalog.

Dodatne Informacije

samsung.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!