fbpx

Superšportniki za apokalipso

Ford GT Battle Car

Ob ogledu filma Mad Max nam kaj hitro postane jasno, da je postapokaliptični svet krut in nevaren, a še vedno poln avtomobilov. In ker je v takem svetu hitrost pomembna, smo za vas izbrali nekaj primerkov superšportnih avtomobilov, ki bi se odlično odrezali na cestah ponorelega sveta.

Z njimi bi hitro prispeli na cilj in lahko bi tudi hitro pobegnili morebitnim zasledovalcem. Ob vsej tej hitrosti je tank za gorivo hitro prazen in samo upamo lahko, da v prihodnosti do bencina ne bo težko priti. Avtomobili, kot so si jih zamislil pri podjetju Car Keys, so odbiti in so videti skoraj bolje kot tovarniški primerki. Ford GT in Lamborghini Veneno sta še najbolj podobna originalom in tako tudi najbolj primerna za apokaliptično predelavo. Fordu so nadeli strešni nosilec, nekaj aerodinamičnih dodatkov in kletko v notranjosti avtomobila. Veneno s poudarjenim odbijačem in kopico luči deluje še bolj agresivno, če ne že kar malo zastrašujoče. Bugatti Chiron in Pagani Huayra sta povsem v svetu domišljije in občutno spremenjena. Oba so obuli v masivne terenske pnevmatike, jima dodali strešne prtljažnike in nore odbijače. Še posebno nam je všeč odprt in izpostavljen zadnji del Paganijeve Huayre, ki pa bi bil v nevarnem svetu prihodnosti verjetno prej minus kot plus.

Menimo, da bi se kateri izmed teh superšportnikov moral znajti na steni kakšnega nadobudnega fantiča. V kolikor pa imate še sami kakšno idejo za predelavo in malo bolje poznate program Photoshop, si oglejte spodnji video in le veselo na delo.

PREBERITE ŠE: ASTON MARTIN VALKYRIE: SUPERŠPORTNIK NARAVNOST IZ VALHALLE

Galerija slik: Superšportniki za apokalipso

Dodatne Informacije

Več informacij:
carkeys.co.uk

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.