fbpx

Tudi za avtocesto

Avstrijski izdelovalec motociklov KTM, ki so znani predvsem po svoji oranžni barvi in terenski duši, je za letošnjo sezono prenovil model 690 enduro R. Novinec je lažji, močnejši in okretnejši ter zelo primeren za vožnjo po avtocesti. Enovaljni motor s 654 kubiki razvije 46,3 kW, kar pri teži slabih ...

Avstrijski izdelovalec motociklov KTM, ki so znani predvsem po svoji oranžni barvi in terenski duši, je za letošnjo sezono prenovil model 690 enduro R. Novinec je lažji, močnejši in okretnejši ter zelo primeren za vožnjo po avtocesti. Enovaljni motor s 654 kubiki razvije 46,3 kW, kar pri teži slabih 140 kilogramov zagotavlja ogromno moči za premagovanje terena. Poznavalci pravijo, da gre za zelo vsestranski motor, ki je primeren tako za domačo motokros progo kot za avtocesto.

www.ktm.at

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.