fbpx

Svetilka Brida: vrhunska osvetlitev delovne površine

Svetilka BRIDA

Zakaj je svetilka Brida edina prava izbira za vas? Če vaše vsakodnevno delo poteka za delovno mizo, potem veste, da se svetlobne razmere spreminjajo ves dan. Zato je pomembno, da imamo nad delovno mizo osvetlitev, ki se samodejno prilagaja različnim razmeram nekega prostora. Svetilka Brida je posebna ravno zaradi svoje prilagodljivosti, preprostosti in možnosti pritrditve na vsako površino.

Svetilka Brida je delo španskega oblikovalca in likovnega umetnika Stefana Radeva. Izdelana je iz kovinske konstrukcije, ki jo sestavljajo tanke cevi, v katere je integriran mehanizem in tudi kabel za LED-trakove ter indukcijski polnilni podstavek. Zaradi minimalne zasedenosti delovnega prostora je, poleg tega, da osvetljuje prostor z energetsko učinkovitim načinom, tudi neprecenljiva rešitev za organizacijo delovne mize in ponuja možnost za shranjevanje in polnjenje mobilne naprave.

PREBERITE ŠE: Pacco: urbana računalniška mizica za tvoje stanovanje

Funkcionalna, energetsko učinkovita, prilagodljiva in preprosta svetilka Brida bo nedvomno redefinirala vašo izkušnjo osvetljevanja delovne površine.

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
stefanradev.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!