fbpx

Svetovni dan snega 2020 / Planica: dan snežnih vragolij!

Januarja 2020 bo ponovno na sporedu Svetovni dan snega, ko bodo v Planici za vas pripravili novo nepozabno doživetje!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Planica
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vse aktivnosti so brezplačne.

Organizacijski komite Planica je s strani Mednarodne smučarske zveze prejel nagrado najboljši Svetovni dan snega v letu 2019, torej za organizacijo dogodka v januarju 2019. Dogodek, ki se ga je udeležilo preko 2000 obiskovalcev, je s pestrim naborom zimskih aktivnosti in odlično organizacijo poskrbel za izjemno promocijo športa med mladimi.


Obljubljajo, da bo januarja 2020 dogodek še bolj nepozaben in da bodo opravičili nagrado, ki jim je dala nov zagon za organizacijo tovrstnih dogodkov. 18. in 19. januarja 2020 bodo tako v Nordijskem centru Planica ponovno širili otroški smeh in malim junakom pričarali lepoto nordijskih športov. Na programu bo velik nabor zimskih športov, v katerih se bodo lahko preizkusili ob strokovnem vodstvu. V ospredju bodo smučarski skoki in tek na smučeh, seveda pa bo poskrbljeno tudi za tiste, ki bi radi uživali v deskanju, sankanju, nogometu na snegu in kopici ostalih zabavnih aktivnostih. Zagotovo pa se bo pri snežnih vragolijah pridružil tudi kakšen od slovenskih junakov zimskih športov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nc-planica.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.