Svetovni dan snega v Planici 2018

Zadnjič posodobljeno: :

V Planici lahko znova preživite izjemen dan skupaj z otroki in njihovimi velikimi nasmehi! 20 in 21. januarja bo namreč potekal Svetovni dan snega v Planici 2018, ko bodo potekali kar štirje veliki dogodki.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Planica

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Če bo tako veselo, kot je bilo januarja 2017, potem ne smete manjkati! In vsaj tako veselo zagotovo bo, saj bodo za vikend v Nordijskem centru v Planici gostili kar štiri dogodke hkrati: svetovni pokal v teku na smučeh, celinski pokal v ženskih skokih, FIS pokal v skokih za moške in seveda svetovni dan snega 2018! Znova bo na voljo veliko število športnih aktivnosti na snegu. Na miniskakalnici Mini Planica bodo imeli otroci priložnost doživeti svoje prve skoke, tekli bodo na smučeh s skupino izkušenih inštruktorjev, se zabavali na snežnem poligonu, iskali izgubljeni zaklad, igrali snežni nogomet in še marsikaj se bo našlo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nc-planica.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#FUKSi 2021: prihajajo Deborah De Luca in Siddharta