fbpx

Ta astrološka znamenja bodo v 2022 imela največ sreče z denarjem

Foto: envato

Pravijo, da je denar sveta vladar, bo morda vladal v vašem življenju v letu 2022? Preveri, če te čaka finančna sreča!

Denar je nekaj, kar si želi večina ljudi, saj prinaša neodvisnost. Bo letošnje leto produktivno za vaše astrološko znamenje na področju financ? Nekaterim bo leto 2022 še posebej naklonjeno v finančnem smislu.

Poglejmo, katerim znamenjem se nasmiha finančno zadovoljstvo v 2022.

Lev

So edini predstavniki elementa ognja na tem seznamu, saj se le oni znajo nadzorovati in ne hitijo z odločitvami. Vaša intuicija bo zelo izrazita, vendar ne smete pozabiti na logiko in zdravo pamet. Astrologi svetujejo, da nehate biti nekdo, h kateremu se vsi nenehno in za vsakogar obračajo po finančno pomoč. Naučite se reči ne. Leto 2022 bo za vas dobro leto na področju financ.

via GIPHY

Devica

Predstavniki tega znamenja bodo imeli izjemno produktivno leto. Device razmišljajo izven okvirjev in to spretnost bi morale kar najbolje izkoristiti. Ugodna lega planeta bo popolnoma sprostila vaš potencial in ustvarjalnost. Denarje boste imeli dovolj, bodite pa pozorni na to, da vas nenehno pehanje za denarjem in uspehom ne bo pripeljalo do popolne čustvene in energijske izčrpanosti.

Tehtnica

Tehtnice svoje posle vodijo umirjeno, v letu 2022 pa jim bo uspelo najti skupni jezik z vsemi poslovnimi partnerji. Astrologi svetujejo vsem, ki so v poslu, naj načrtujejo poslovna potovanja v juniju in juliju ter nato v začetku prihodnje zime. Edina stvar, na katero bi morale biti tehtnice previdne, je neracionalna poraba denarja.

via GIPHY

Kozorog

Vodni tiger bo vladal leta 2022 in ta žival v vzhodni kulturi pomeni umirjenost, preudarnost. Tiger je hiter in ve, da je sposoben ujeti svoj plen, pri čemer porabi najmanj energije. Kozorogi poslujejo na podoben način, zelo skrbno čakajo in načrtujejo svoje poslovanje. Ta pristop bo zanje najbolj stroškovno učinkovit, zato bodo kozorogi v naslednjih dvanajstih mesecih najuspešnejše znamenje na področju financ. Denarja bodo imeli več kot dovolj.

Ribi

Ribi pripadajo istemu elementu kot tiger, ki bo letos vladal svetu. Ker se bliža ugodna lega planeta, bodo ribe večino leta imele srečo v novih podvigih. Na splošno lahko leto 2022 za predstavnike tega znamenja imenujemo čas velikega finančnega prestrukturiranja. Dobili boste priložnost za novo službo, najpomembneje pa je, da ne hitite, saj Tiger ne mara hitenja in ne sprejema neupravičenih tveganj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!