Ta astrološka znamenja so najslabša izbira za razmerje, saj so zelo posesivna!

Zadnjič posodobljeno: :

Ljubezen nikoli ne omejuje in nikogar ne nadzoruje.

Ko ste v romantičnem razmerju, vas sprva malce posesivnosti niti ne moti, sčasoma pa se bo ta lahko stopnjevala in partner vas bo začel dušiti. Če gre verjeti astrologiji, nekatera astrološka znamenja bolj nadzirajo vse okoli sebe kakor druga. Preverite, ali ste med njimi vi ali vaš partner.

Bik

Bikova posesivnost izhaja iz njegove potrebe, da se počuti varnega, zaradi tega lahko postane izredno teritorialen. Od partnerja pričakuje absolutno zvestobo in pripadnost. Obožuje drage in razkošne stvari, vendar jih noče deliti z nikomer.

Škorpijon

Škorpijon je zelo posesiven in nagnjen k nadzoru, saj se nikakor ne more znebiti občutka sumničenja in nenehno ima občutek, da ga bo ljubljena oseba izdala. Čeprav ve, da to, kar počne ni dobro, tega vseeno ne neha delati.

Škorpijon je zelo posesiven in nagnjen k nadzoru.

Lev

Lev ima rad lepe ljudi in stvari ter želi, da ga vsi občudujejo. Rad se hvali, vendar se nima za posesivnega, če pa ga na to opozorite, se bo zelo razjezil.

Rak

Rak ima rad pozornost. V razmerju je zelo naporen in od partnerja zahteva, da vsak trenutek preživi z njim. Radi imajo nadzor nad zvezo, kar lahko povzroči njen razpad.

Kozorog

Kozorog se rad hvali z vsem, kar ima, in je zelo ponosen sam nase. Z veseljem bo poudaril, da je nekaj storil ter da mu nekaj pripada. Včasih zna biti zelo posesiven. Nadzoruje vse, kar se dogaja okoli njega, in s tem pa bo marsikoga pregnal od sebe.

Rak je lahko zelo naporen in od partnerja zahteva, da vsak trenutek preživi z njim.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!