fbpx

Katera pesem je bila številka 1 na dan, ko ste se rodili?

Spletna stran vam bo poleg glasbenega časovnega stroja pokazala, kateri film je bil najbolj priljubljen na vaš rojstni dan, lahko pa se potopite v kup drugih informacij in tako odkrijete, katera božična pesem je bila največji hit leta, ko ste se rodili.

V pogovorih se pogosto zastavlja vprašanje, katera pesem je bila na vrhu lestvice na dan, ko ste se rodili. Spletno mesto Playback.fm ima že nekaj let nadvse zabavno stran, na kateri lahko poiščete, kateri glasbeni izdelek je bil najbolj vroč na glasbenih lestvicah v preteklosti.

To preverite tako, da na spletno mesto Playback.fm vnesete svoj datum rojstva in že potujete skozi čas.

Pesem, ki je bila številka ena na določen datum!
Informacija, ki je boste morda niti ne boste iskali ali želeli vedeti, je tudi skladba, ki je bila priljubljena 9 mesecev prej, torej takrat, ko ste bili spočeti.

Spletna stran vam bo poleg glasbene časovnice pokazala tudi, kateri film je bil najbolj priljubljen na vaš rojstni dan.

Film, ki je bil številka ena na določen datum!
V mojem primeru je bil torej najbolj priljubljen film Superman! Kako primerno!

Spletno mesto ponuja priložnost, da se potopite v celo vrsto “številk 1” iz tako imenovane pop kulture. Tako lahko tudi preverite, katera božična pesem je bila najbolj priljubljena v letu ko ste se rodili! In še in še! Zanimivo!

Dodatne Informacije

playback.fm

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!