fbpx

Ta štiri astrološka znamenja bodo najsrečnejša v letu 2022

Foto: Morris Fayman / Unsplash

Sreča. Beseda, ki nam nariše nasmeh na obraz. Vsak je srečen na svoj način, saj ima beseda sreča za vsakogar drugačen pomen. Sreča pa bo še posebej v vseh oblikah obiskala v letu 2022 štiri astrološka znamenja. Poglejte, ali ste med njimi.

Zaprite oči in si nekaj zaželite, bodite pozitivni in pričakujte, da vam bo novo leto odprlo vrata sreče.

Bo sreča na vaši strani? Sreča je povsod, samo videti jo morate. Še posebej pa bo v letu 2022 prekrižala pot določenim ljudem.

Astrologija nam razkriva, kateri štirje znaki bodo še posebej srečni v letu 2022.

Devica

Ambiciozni in analitični predstavniki tega znamenja bodo imeli v letu 2022 skoraj dvakrat več sreče kot letošnje leto. Na poslovnem področju lahko pričakujete razvoj projektov, odličnih idej in dokončanje poslov, ki že dolgo stojijo.
Imeli boste več časa za zabavo s prijatelji, spogledovanje in morda boste celo našli novo ljubezen. Če ste že v razmerju, bo romantika v njem na pohodu. Ljubezen, ki se bo pričela v letu 2022, ima lahko svetlo prihodnost.

via GIPHY

Tehtnica

Tehtnice bodo od samega začetka leta 2022 čutile, da je sreča na njihovi strani. Aktivni boste na poslovnem področju, prevzeli boste pobudo in pustili prosto pot svojim ambicijam. Uspešni boste na različnih področjih, in če se boste letos odločili za nov hobi, pričakujte napredek. Odprla se vam bodo vrata k različnim možnostim, in če boste dobro izkoristili priložnosti, lahko napredujete tudi na področju financ. V ljubezni bo veliko strasti in romantike. Morda se celo vrnete k bivšemu partnerju.

via GIPHY

Vodnar

Na poslovnem področju se bodo dogodki razvijali hitro in zanimivo. Val nenadnih sprememb vas lahko prestraši in vznemiri, zagotovo pa bo to nekaj najlepšega, kar se vam je zgodilo v zadnjem času. Uspelo vam bo ustvariti ravnovesje med umom in srcem, pokazati jasnost in modrost, pa tudi čustveno plat v ljubezni in družinskih odnosih. Sprejeli boste veliko racionalnih odločitev, ki bodo imele velik vpliv na prihodnost. Pri delu se uspešno izogibate napakam in težavam, podpora najbližjih pa nikoli še ni bila boljša in to vam veliko pomeni.

via GIPHY

Škorpijon

Leta 2022 vas čakajo nova poznanstva in dragocene izkušnje. Pridobili boste pomembne stike, ki so lahko ključni za uspeh pri delu. Uresničili se vam bodo zastavljeni cilji, na katere ste že skoraj pozabili. Na mnogih področjih boste dosegli dobre, pravzaprav odlične rezultate. V ljubezni bosta vladala ravnovesje in harmonija, samske škorpijone pa čaka zanimivo in čustveno obdobje, ki se bo končalo kakor v pravljici. Na področju financ se vam obeta razcvet, končno boste zaživeli svoje sanje!

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!