Tako je videti na grafu, če vam kdo stre srce

Strto srce na grafu

Ljudje merilnik FitBit, fitnes senzor v obliki zapestnice/ure, uporabljajo za spremljanje vsakodnevne aktivnosti. Kobi Soto iz Izraela pa je odkril skrivno lastnost FitBita. Ker je v danem trenutku nosil merilnik, je ta zabeležil trenutek, ko mu je fant kar po telefonu sporočil, da prekinja z njim. Preveri, kako je strto srce videti na grafu.

Merilnik aktivnosti FitBit nenehno sledi našim korakom, meri srčni utrip in porabljene kalorije, v tem procesu pa lahko nenamerno ujame še pomembne življenjske trenutke, kot je razpad zveze. Študent prava, Kobi Soto iz Tel Aviva, se je nedavno razšel s svojim fantom. Natančneje, ta ga je povsem nepričakovano pustil kar po telefonu. Seveda se na kaj takega odzove tudi telo, in ker je Soto nosil FitBit, je šok zabeležil tudi merilnik.

PREBERITE ŠE: Nenavadna snubitev: 148-krat jo je zasnubil, ona pa nič. Potem pa …

Merilnik aktivnosti FitBit je zabeležil trenutek, ki se ga vsi bojimo.
Merilnik aktivnosti FitBit je zabeležil trenutek, ki se ga vsi bojimo.

Te zanima, skozi kaj gre telo, ko doživi tovrstni stres? Dogajanje na grafu prikazuje, kaj se je zgodilo s srčnim utripom 28-letnika v trenutku, ko je izvedel novico, in kako se je ta v povprečju močno zvišal.

Tako je na grafu videti, če vam kdo stre srce:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Parfum NASA Eau de Space: tako diši vesolje!