fbpx

Tehtnica – nepogrešljiv kuhinjski pripomoček za praznično peko

Zložljiva digitalna tehtnica blagovne znamke Joseph Joseph.

Prihaja čas, ko še posebno radi pečemo slastne dobrote po receptih naših babic. In zakaj si ne bi olajšali delo z novimi kuhinjskimi pripomočki, ki ne le dobro izgledajo, temveč nam bodo še kako prišli prav.

Osnovne Informacije
Znamka
Joseph Joseph
Model
zložljiva digitalna tehtnica
Cena
37,95€
Trgovina

Do povsem novih doživetij in razvajanja brbončic nas loči le korak … v prodajalnah Tisoč in en dar nam ponujajo raznolik asortiman stilsko dovršenih in sodobnih kuhinjskih pripomočkov, ki ne bodo le polepšali naše kuhinje temveč še kako prišli prav pri ustvarjanju prazničnih piškotov, kolačev in ostalih prazničnih dobrot.

Ker vsaka kuhinja potrebuje kuhinjsko tehtnico, in ker so le te ponavadi velike in neprivlačne smo v prodajalnah Tisoč in en dar našli zanimivo majhno kuhinjsko tehtnico. Zložljiva digitalna tehtnica blagovne znamke Joseph Joseph prinaša nov koncept shranjevanja kuhinjskih pripomočkov v našo kuhinjo. Razprti kraki nudijo stabilno podlago za naše posode, ko pa jih zapremo, nudijo zaščito LCD zaslonu in na dotik občutljivim kontrolnim tipkam. Tehtnica ima funkcijo samodejnega izklopa in omogoča tehtanje v različnih merskih enotah.

Kuharske pripomočke v roke in akcija, naj iz sestavin skupaj s kuhinjskimi pripomočki ter z nekaj ustvarjalnosti nastanejo okusne praznične pojedine.

Dodatne Informacije

1001dar.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!