Tem astrološkim znamenjem bo to poletje prineslo ljubezen in metuljčke v trebuhu

Foto: Vitor Pinto / Unsplash

Ste samski, vas zanima, kakšno bo letos vaše poletje? Se boste zaljubili? Ste med tistimi astrološkimi znamenji, ki se jim bo zgodilo prav to. Preverite!

Ta astrološka znamenja bodo občutila, kaj je to – ljubezen! Njim bo prihajajoče poletje prineslo srečo v ljubezni. Zanje na obzorju ni več oblakov, zato bodo to poletje končno zaživeli in se podali na dogodivščino imenovano – ljubezen.

Vas zanima ali ste med njimi tudi vi? Poglejmo.

Tehtnica

Letošnje poletje bo tehnici namenilo ljubezen, strast in čutnost. Nihče se jim ne bo mogel upreti, saj sta Luna in Venera na njihovi strani. V njihovo življenje jim bosta privabila tisto pravo osebo, ki bo v njih sprožila ljubezen ter jih spodbudila k romantiki.

Ribi

Letošnje poletne ljubezenske sezone jim ne more nihče uničiti. Vse poletje bodo preživeli obdani z romantiko in strastjo. Občutili bodo trenutke iskrene sreče. Skozi svojo empatičnost in prijaznost, ter pomoč drugim v težavah, bodo zagotovo v svoje življenje pritegnili pozornost svoje sorodne duše, če je že niso.

Sonce. Morje. Ljubezen. Foto: Toa Heftiba / Unsplash

Strelec

Ljubezen, ki jo čutijo do svojih partnerjev, je močna. Strast, ki jo čutijo do njih pa je tako intenzivna, da ne morejo več prelagati pomembnih življenjskih korakov. Letošnje poletje bodo naredili nekaj posebnega in svojemu partnerju izpovedali ljubezen. Če je vaš partner strelec, bodite pripravljeni na vse!

Kozorog

Vsi temni in sivi, še tako majhni oblaki se bodo to poletje izogibali kozorogov. Zdelo se jim bo, da je pred njimi ves svet, da so sproščeni in pripravljeni, da naredijo korak naprej. Ne bodo se več obotavljali in se bodo prepustili umetnosti zapeljevanja. Svojo osebo bodo na različne načine osvajali znova in znova.

Oven

Toplo in vroče poletje bo ovnom omogočilo, da zopet najdejo strast, ki jim vedno znova dvigne samozavest. Zapeljivi bodo kakor že dolgo ne. V njihovem obstoječem razmerju bodo še naprej ohranjali plamen strasti. Če so samski, bodo svoje občutke priznali nekomu posebnemu. Nič jih ne zadržalo. Paziti morajo le na morebitne težave v komunikaciji, ki jim jih lahko povzroči retrogradni Merkur.

Naj bo vaše poletje polno sonca. Strasti do življenja in iskrene ljubezni!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kakšne lastnosti so vam pomembne pri partnerju, glede na vaše astrološko znamenje?