fbpx

The Plectrum: Lazzarinijeva luksuzna jahta je hidrogliser

Največji hidrogliser na svetu bo zasebna jahta

Foto: Lazzarini

Doživite vrhunec razkošja z Lazzarinijevo 74-metrsko jahto (243 čevljev), ki je mojstrovina na vodikov pogon.

Italijanski oblikovalski studio Lazzarini je z razkritjem svoje najnovejše konceptne jahte The Plectrum, postavil nov mejnik v navtični industriji. Plovilo, ki meri impresivnih 74 metrov (243 čevljev) v dolžino, naj bi postalo največja jahta hidrogliser na svetu. Plectrum je s svojim elegantnim dizajnom, ki ga je navdihnila Pradina jadrnica America’s Cup 2023, lahkim karbonskim in kompozitnim ohišjem ter zmožnostjo lebdenja nad vodno gladino prava mojstrovina inženiringa.

The Plectrum, ki ga poganjajo trije motorji na vodik, od katerih lahko vsak doseže 3710 kilovatov, oziorma 5000 konjskih moči, doseže najvišjo hitrost 140 kilometrov na uro, oziroma 75 vozlov. Potniki bodo lahko uživali v vrhunskem luksuznem doživetju z elegantnimi dnevnimi prostori jahte, šestimi spalnicami in lastniško kabino.

Foto: Lazzarini

Zunanjost jahte ponuja veliko možnosti za sprostitev in zabavo. Glavna paluba ima bazen in bivalni prostor, kot nalašč za uživanje v razgledih in sončnih žarkih. Na voljo je tudi garaža za shranjevanje igrač in ponudb ter heliport za parkiranje vašega helikopterja.

Doživite vrhunec razkošja in bogastva z Lazzarinijevim The Plectrum. Ta hidrogliserska jahta bo zagotovo pritegnila pozornost in pustila trajen vtis na vsakogar, ki ima srečo, da stopi na krov. In cena … 87.000.000 dolarjev.

Dodatne Informacije

lazzarinidesignstudio.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.