fbpx

Tissot Supersport Chrono Basketball Edition: najboljši dodatek za košarkarja

Tissot Supersport Chrono Basketball Edition
Foto: Tissot

Tissot Supersport Chrono Basketball Edition v uri združuje švicarsko kakovost in visokooktansko estetiko v svoji najnovejši kolekciji ur Supersport Chrono. S košarkarsko izdajo se urar pokloni urbanemu izvoru športa in v zasnovo ure vključi poklon kulturi igre.

Model Supersport Chrono je že od nekdaj vsestranska in visokokakovostna športna ura, posebna Tissot Supersport Chrono Basketball Edition pa jo s svojo pretežno črno-oranžno barvo postavlja na vrh. 45,5 mm črno ohišje ure iz nerjavečega jekla s PVD prevleko in ujemajoči se potiski se odlično dopolnjujejo s črno številčnico z vzorcem košarkarske mreže z učinkom mehke vinjete. Številčnica ima tudi tri pomožne številčnice, dve za 1/10 sekunde in 30-minutni števec kronografa, medtem ko tretja zajema trenutne sekunde ure. Kazalci in kazalci so prevlečeni s SuperLuminova, kar zagotavlja dobro vidljivost tudi v temi.

Tissot Supersport Chrono Basketball Edition je moška in sodobna ura, ki združuje najboljše švicarsko urarstvo in dizajn z visoko energijsko dinamiko, ki jo navdihuje povezava Tissota s košarko. Oranžni vogalni šivi na črnem usnjenem paščku so naklon uradni igralni žogi NBA, medtem ko safirno steklo zagotavlja, da je ura odporna na praske in zelo vzdržljiva. Je tudi vodoodporen, tako da ga lahko vzamete kamor koli, ne da bi vas skrbelo, da bi se poškodoval.

Če iščete uro, ki resnično odraža vašo osebnost, je Supersport Chrono Basketball Edition popoln dodatek. Uri lahko celo dodate osebno noto, tako da zamenjate zapestnico, zahvaljujoč njenemu enostavnemu zamenljivemu sistemu. Košarkarska žoga Supersport Chrono Basketball Edition, ki je zdaj na voljo za £410,00 GBP (približno 450 USD), je najboljši pripomoček za urbane baličarje, ki želijo ostati na vrhu svoje igre.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.