fbpx

To čudovito počitniško hišo, ki je bila v lasti kraljice Elizabete II., lahko najamete na Airbnb

Foto: Airbnb

Za vse tiste, ki ste želeli vsaj enkrat izkusiti življenje kraljeve družine, je to sedaj mogoče. Na Airbnb se je namreč pojavila hiša, ki je bila prej v lasti kraljice Elizabete II. Hiša, ki je služila kot počitniška rezidenca, se nahaja na posestvu Norfolk, v bližini Sandringham House.

Ena noč v kraljičini hiši stane 407 evrov, sprejme osem gostov v štirih spalnicah in nudi vso udobje, ki ga pričakujemo od doma v lasti britanske kraljeve družine. Čudovita hiša, imenovana Vrtna hiša, se razprostira v dveh nadstropjih, vse pohištvo in slike pa so bili nekoč nameščeni v kraljevi rezidenci.

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Kot si lahko predstavljate, je pred hišo posest, ki jo sestavljata uradni obzidani vrt z gredicami in mejami ter neformalni vrt, ki je idealen za sprostitev.

 

Foto: Airbnb

Kdor biva v kraljevi hiši, si lahko krajša čas s sprehodom po dvokilometrskem Country Parku. Tam obstaja tudi razstavni in prometni muzej Sandringham, kjer si lahko ogledate kraljeva vozila, plaže severnega Norfolka, makovi travniki, polja sivke in tipične angleške vasice s pivnicami pa so le kratko vožnjo stran.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!