To je 5 astroloških znamenj, ki nikoli ne pozabijo, če ste jih prizadeli

Če ste jih kakorkoli prizadeli ali užalili, osebe rojene v teh astroloških znamenjih tega nikoli ne bodo pozabile.

Nekateri ljudje težje oprostijo kot drugi. Še posebej, če so užaljeni ali prizadeti. In ta astrološka znamenja nikoli ne pozabijo!

Škorpijon

Škorpijon NIKOLI ne oprosti izdaje ali prevare. Zaupanje, zvestoba in poštenost so ključne postavke v njegovem življenju. Ne odpušča zlahka. Težko pozabi, če ste mu storili kaj žalega ali rekli nekaj, kar ga je prizadelo. Čas večini ljudi zaceli rane, za škorpijona pa to ne velja, on le na svoj način predela in pozabi bolečino.

Bik

Biki so zelo trmasti in nikoli ne pozabijo. Niso pripravljeni na noben kompromis. Če se po prepiru ne opravičite vi, ni možnosti, da oni naredijo prvi korak k spravi. Napak ne pozabijo in jih verjetno tudi ne bodo ponovili. Izkoristili bodo vsako priložnost, da poudarijo, kako ste izigrali njihovo zaupanje. Bik je previden, še posebno pri tem, komu zaupa.

Biki so zelo trmasti in nikoli ne pozabijo.
Biki so zelo trmasti in nikoli ne pozabijo.

Rak

Ne poskušajte ga potiskati iz njegovega območja udobja in ga sprejmite takšnega, kakršen je. Zlahka odpušča, nikoli pa ne pozabi. Rak je znamenje, ki pogosto menja razpoloženje in rad podoživlja stvari, ki so mu zadale bolečino. Težko odpusti nezvestobo ali izdajstvo.

Devica

Nikoli ne pozabijo dejstev in odgovorov. Če kaj pozabijo na področju, ki jih zanima, se bodo tega še enkrat naučile in poglobile znanje. Če v razmerju pride do prevare, so jo pripravljene hitro odpustiti … a je nikoli ne bodo pozabile!

Device lahko prevaro v razmerju hitro odpustijo, a nikoli ne  pozabijo!
Device lahko prevaro v razmerju hitro odpustijo, a nikoli ne pozabijo!

Kozorog

Zapomnijo si pomembne datume in naloge. So zanesljivi, odgovorni, če so nekaj obljubili, bodo to tudi naredili. Kadar jih partner prevara, razmerje prekinejo. Kajti zavedajo se, da z nezvesto osebo ne bodo mogli ustvariti lepe prihodnosti. Obstaja sicer možnost, da bo ob iskrenem opravičilu prevaro odpustijo (če so res zelo zaljubljeni), zagotovo pa je nikoli ne bodo pozabili.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V teh 6 astroloških znamenjih so rojeni najlepši ljudje: odlikuje jih čarobna in čutna lepota