Foto: Studio NL

To je naravnost genialno – delovna miza z vgrajeno posteljo

Zadnjič posodobljeno: :

Ko vas tekom delovnega dne popade utrujenost, preprosto ležete na vzmetnico, skrito pod mizo.

Ste sinoči slabo spali, ste utrujeni od napornega dne? Do poldneva boste najbrž zdržali s pomočjo nekaj kavic, a po kosilu se boste le težko zadržali, da ne bi zaspali kar na svoji delovni mizi. Verjetno so tej ideji sledili tudi v gršekm arhitekturnem in oblikovalskem studiu Studio NL, ko so ustvarili ta genialen kos pisarniškega pohištva. Gre za mešanico med pisalno mizo in posteljo, idejo zanjo pa je oblikovalka Nancy Leivaditou dobila med študijem v New Yorku, ko je bivala v utesnjenem in prenatrpanem stanovanju.

Foto: Studio NL

Delovna miza s posteljo je narejena iz lakiranega lesa, kovine in belega usnja, je dovolj preprosta za pisarno in dovolj lepa, če jo želite v svojem stanovanju/hiši. V samo nekaj potezah se iz delovne mize spremeni v posteljo – sprednja stran kot tudi stranska sta premični, vzmetnica se nahaja spodaj.

Če bi jo imeli, vam nikoli ne bi bilo treba skrbeti, kako boste preživeli do konca delovnega dne. Žal je miza zaenkrat le prototip, kar pa vas ne bi smelo ustaviti, da si morda izdelate svojo.

Foto: Studio NL

Dodatne Informacije

studionl.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!