fbpx

To je njena dnevna rutina: skrivnosti fit postave Jennifer Aniston pri 54

Skrivnosti Fit Postave Jennifer Aniston pri 54

Jennifer Aniston
Foto: Midjourney

Ste se kdaj vprašali, kako Jennifer Aniston ohranja svojo zavidanja vredno postavo in vitalnost tudi pri 54 letih? Poglobili smo se v njene prehranske navade in režim vadbe, da vam razkrijemo skrivnosti njene neverjetne fizične forme.

Ali ste vedeli, da skrivnost Jennifer Aniston za popolno postavo ni skrita v hollywoodskih čudežnih napojih ali tajnih superhranah? Ne, ni čarobna paličica, ki bi oblikovala njeno postavo, ampak kombinacija klasičnih sklec, znoja in zelene zelenjave. Predstavljajte si, kako z ikono TV-serij, kot je ‘Prijatelji’, skupaj telovadite, medtem ko se pogovarjate o najnovejših tračih iz Hollywooda. No, ker tega verjetno ne bomo doživeli, smo za vas zbrali vse njene skrivnosti, ki jih lahko preizkusite kar doma. Pripravite se, saj boste odkrili, da se za vsakim njenim brezhibnim rdečim preprogom skriva veliko več kot le genetika!

Prehrana Jennifer Aniston: Intermittent fasting in poudarek na zdravih maščobah

Jennifer Aniston je ena izmed zvezdnic, ki prisegajo na intermittent fasting, poseben način prehranjevanja, ki ne omejuje, kaj ali koliko jeste, ampak kdaj jeste. V intervjuju za Radio Times leta 2019 je pojasnila, da sledi 16:8 različici diete, kar pomeni, da v osmih urah pojé vse svoje obroke, preostalih 16 ur pa posti. “Opazila sem veliko razliko, ko ne jem trdne hrane 16 ur,” je povedala. Njen dan običajno začne z zeleninim sokom, sledi črna kava po treningu, običajno okoli 8:30 ali 9:00 zjutraj​​.

Jennifer Aniston
Foto: Midjourney

Ko prekine post, Anistonova izbira hranljivo, uravnoteženo prehrano, bogato z zdravimi ogljikovimi hidrati, beljakovinami, listnato zelenjavo in svetlimi zelenjavami, s poudarkom na zdravih maščobah. “Obožujem avokado, kokosovo olje, losos, ribje olje – karkoli, kar je dobra oblika maščobe,” je povedal njen trener Leyon Azubuike. Med svojimi ‘cheat’ obroki si privošči tudi testenine, še posebej pa je navdušena nad carbonaro, pri kateri uporablja puranji bacon namesto pravega​​.

Vadbeni Režim: raznolikost in boks

Njena vadba je raznolika; Anistonova trenira do sedem dni v tednu, vsak trening traja približno uro in pol. Vključuje kombinacijo moči, kardio vadbe in joge. Njen režim moči obsega vaje za prsi, hrbet, ramena, noge in jedro, medtem ko njena kardio rutina vključuje tek in spinning​​.

Poleg tega je Anistonova velika oboževalka boksa, ki ga je odkrila leta 2017. “Lansko leto sem odkrila boks in ga obožujem,” je povedala v intervjuju leta 2018. Posebej jo navdušuje “mentalni vidik” vadbe, saj pravi, da med vadbo ni samo telesno, ampak tudi mentalno aktivna​​.

Za konec: Jennifer Aniston s svojim pristopom k prehrani in vadbi vztrajno dokazuje, da je mogoče ohranjati izjemno fizično kondicijo in počutje tudi po petdesetem letu. Njen režim je kombinacija uravnotežene prehrane in raznolike vadbe, ki ne le oblikuje telo, ampak tudi krepi um.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.