fbpx

To je tip moškega, na katerega bi morala počakati glede na svoje astrološko znamenje

Foto: IG couplegoals

Ne dajte svojega srca vsakomur, počakajte na tistega pravega moškega.

To je moški z veliko začetnico. Moški z vrednotami – spoštljiv, razumen, pošten, zaupanja vreden.

Poglejmo, kakšen je najbolj primeren za vas glede na vaše astrološko znamenje.

Oven

Morali bi počakati na moškega, ki je zaljubljen v vas, v to kar ste, v vašo celoto. V vašo norost in vašo empatijo. Ne sme vas zadrževati pri stvareh, ki so za vas pomembne. Namesto tega vam bo opora pri vsem, kar želite poskusiti. Ker je življenje eno in ne dobite novih in novih priložnosti, da bi nekatere stvari ponovili.

Takšnega, ki vam pusti vaše življenje, prijatelje in se nikoli ne pritožuje nad njimi. Pred njim so bili del vašega življenja in to bo spoštoval. Šele, ko najdete nekoga, ki vam lahko vse to zagotovi, boste resnično srečni!

Bik

Počakajte na moškega, ki vas bo občudoval in vas bo pohvalili za stvari, ki ste jih storili. Na nekoga, ki bo ljubil vašo trmo, in ki ne bo želel spremeniti niti enega vašega dela.

Poiščite moškega, ki bo naredil ljubezen enostavno, in ki se bo vedno potrudi, da vas osreči. Bodite s tistim, ki vas bo imel rad v najhujših dneh enako kakor v dobrih.

Dvojčka

Počakajte na moškega, ki mu boste lahko povedali vse svoje težave. Bodite z nekom, ki vas sprejme takšne, kot ste in vas ne želi spremeniti. Poiščite nekoga, ki razume, da obstajajo dnevi, ko se vam ne bo dalo iti z njim ven, vendar bo to spoštoval, ne da bi bil užaljen.

Bodite s tistim, ki vas ima rad in razume, da ste drugačni od njega, ampak ,da ga imate radi bolj kot karkoli drugega.

Rak

Poiščite moškega, ki popolnoma razume vaša dejanja. Tistega, ki bo tam za vas, da vas bo objel in vam povedal, da bo vse v redu.

Nekoga, ki ne bo pobegnil, ko se bo v vašem razmerju soočil s prvo oviro na cesti. Poiščite nekoga, ki mu je mar za vas in se ne boji pokazati tega pred drugimi.

Lev

Najdite nekoga, ki vas bo spoštoval takšne, kot ste in si bo mislil, da ste zenica njegovega očesa. Počakajte na nekoga posebnega. Nekoga, ki bo tako motiviran kot vi. Počakajte na tistega, ki vam pove, kako posebni ste, in da ni mesta, kjer bi bil raje kot v vaših rokah.

Poiščite nekoga, ki bo z vami ravnal kot s kraljico, kajti draga, to ste, ste kraljica!

Devica

Počakajte na moškega, ki je odprtega duha. Nekoga, ki nima težav z izražanjem svojih občutkov. Na nekoga, na katerega se lahko zanesete, ne glede na to, kaj se zgodi v vašem življenju.

Počakajte na nekoga, s katerim ste lahko to kar ste, ne da bi se igrali miselne igre in govorili le to, kar želi slišati. Počakajte na nekoga, ki vas bo nasmejal, ko boste žalostni. In počakajte na nekoga, ki vam bo vsak dan pokazal svojo izjemno ljubezen!

Tehtnica

Počakajte na moškega, ki ceni vaše prijatelje in družino in ni ljubosumen nanje. Počakajte na nekoga, ki je sposoben videti kakšna oseba ste.

Na nekoga, kateremu cilj ne bo, da vas navduši, ampak tistega, ki vam pokaže svoje ranljivost, ko je z vami.

Škorpijon

Počakajte, na moškega, ki naredi vsak dan popoln, samo, da vas nasmeji. Počakajte na nekoga, ki razume, da imamo vsi ljudje dobre in slabe dni, in da je to popolnoma v redu.

Na tistega, ki vas ne sili k stvarem, ki vam niso všeč, in ki vam bo namenil svoj čas, da skupaj poskusiti nekaj novega, nekaj, kar je všeč obema.

Strelec

Počakajte na moškega, ki vam bo olajšal življenje. Na nekoga, ki vas nasmeji, ko ste žalostni in vam pove, da se bodo stvari izboljšale.

Počakajte na nekoga, ki bo cenil vsak trenutek z vami, ker se takrat tudi sam počuti najbolje. Bodite z nekom, ki ne bo le vaš ljubimec, temveč tudi vaš najboljši prijatelj.

Kozorog

Počakajte na moškega, ki je na isti strani kot vi. Tistega z enakimi interesi in enakim pogledom na življenje. Počakajte na nekoga, ki bo ponosen na vaš uspešen delovni dan in ne bo ljubosumen na vašo kariero.

Počakajte na nekoga, ki vas bo ljubil iz vsega srca, kajti draga, vreden je čakanja.

Vodnar

Počakajte na moškega, ki bo dejansko zraven vas in vas bo poslušal, ko delite z njim nekaj občutljivega in ne samo kima z glavo v znak odobravanja. Počakajte na nekoga, ki ve, da imate prijatelje, ki so bili del vašega življenja preden je prišel, in mu je prav, če svoj čas namenite tudi njim.

Na tistega, ki bo spoštoval vaš zasebni čas, a bo užival tudi v času, preživetim z vami.

Ribi

Počakajte na moškega, ki bo vaš najboljši prijatelj in ljubimec. Na nekoga, ki bo vedel, kako pomembno je pokazati svoje občutke, četudi je sramežljiv. Počakajte na nekoga, ki bo želel z vami doživeti nove dogodivščine.

Na tistega, ki bo vajin odnos postavil na povsem novo raven.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.