fbpx

To je za moške popolna ženska!

Kakšna je popolna ženska v očeh večine moških?

Foto: envato

Je to sramežljiva ali samozavestna ženska? Tista, ki nenehno govori in ukazuje, ali tista, ki se jim nenehno prilagaja? Ali morda tista, ki se mršči, ali tista, ki se smeje njegovim šalam? Moški in ženske - dva različna, a tako podobna svetova.

Čeprav so ženske so prepričane, da so veliko bolj kompleksna bitja kot moški, v resnici ni tako. Številni predstavniki močnejšega spola imajo točno določene predpostavke, ki bi jih morala imeti njihova popolna ženska.

Čeprav je težko, da boste ustrezali vsem njihovim zahtevam, boste moškim veliko bolj zanimivi, če boste dosegli “kljukice” na naslednjih področjih, kajti to je za moške popolna ženska!

Samozavest

Moški imajo radi ženske, ki so samozavestne in imajo svoje mnenje. Kolikor se vam morda zdi, da si moški želi popolne prevlade v razmerju, ni zanj nič bolj dolgočasnega kot ženska, ki se strinja z vsem in ne stoji za svojimi besedami. Poleg tega jim je všeč, da se ne pritožujete nad svojimi telesnimi pomanjkljivostmi pred njimi ali jih nanje opozarjajte. Za moškega ni lepšega od ženske, ki se v svoji koži počuti odlično in se tega ne boji pokazati.

Nasmeh je lep. Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Smisel za humor

Ta element je zagotovo eden ključnih. Skupen smisel za humor ohranja zdrav odnos in daje nekaterim, ne tako pozitivnim situacijam žarek svetlobe.

Spoštovanje zasebnosti

Ženske uprite se želji, da gledate njegova sporočila in mu preprečujete, da bi se družil s prijatelji, brez vas. Privoščite sebi in njemu samostojen čas, v katerem boste počeli nekaj, česar običajno ne počnete skupaj. Na primer, ko gre s prijatelji na nogomet, izkoristite ta čas za svoje rituale.

Zanimiva ženska

Ne zaradi njega, ampak zaradi sebe. Najdite si hobije, berite, se ukvarjajte se s športom ali katero koli telesno dejavnostjo, nadaljujte šolanje… Nič ni privlačnejšega od inteligentne ženske, ki se dobro znajde v vsakem pogovoru.

Skrivnost in nepredvidljivost

Ne dovolite, da vas bere kot odprto knjigo. Svojega najdražjega presenetite z nečim, česar ne bi nikoli pričakoval od vas, pokažite mu nekaj kar mu niste še nikoli razkrili in vedno pustite nekaj skrivnosti za kasneje.

Samozavest je opojna. Foto: Andre Furtado / Unsplash

Trden značaj

Nikoli se ne pretvarjajte, da ste nekaj, kar niste. Pokažite svojo pravo osebnost in značaj ter bodite zvesti sami sebi.

Bodite nasmejani

Že nekaj sekund umetno izdelanega nasmeha lahko izboljša vaše razpoloženje in ga spremeni v iskren nasmeh. Smejite se čim pogosteje, če ne zanj, zase, smeh je pol zdravja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!