To so filmi, ki ti bodo pomagali preboleti razhod in pozdraviti zlomljeno srce

Zadnjič posodobljeno: :

Kako pozabiti na osebo, ki ti je zlomila srce vsaj za nekaj trenutkov? Poskusi s temi filmi, ki imajo moč, da pomagajo pri prebolevanju bivšega in pozdravijo tvoje srce!

Vsaka romantična zveza se lahko konča le na dva načina: ali boste srečno živeli do konca življenja ali pa se boste razšli. Če ste izkusili to drugo, bolečo situacijo, in iščete način, kako pozabiti na bivšega partnerja, imamo za vas nekaj filmov, ki vam bodo zagotovo pomagali prebroditi razhod ali vsaj začasno pozabiti na osebo, ki je vzrok za vaše trpljenje.

Someone Great (2019)

Someone Great je film, posvečen vsem dekletom, ki so pravkar prekinile dolgo zvezo in iščejo način, kako korenito spremeniti svoje življenje. Potem ko Jenny dolgoletni fant zapusti brez pojasnil, se ona odpravi na pustolovščino v New York, da bi uresničila svoje sanje. Če potrebujete film, ki vas bo motiviral in vam dal moč, da spremenite svoje življenje, je to prava izbira za vas.

Pobegla nevesta (Runaway Bride, 1999)

Julia Roberts se v tem filmu poskuša večkrat poročiti, a zdi se, da ji noben fant ne ustreza povsem. Ta smešna komedija vam bo na zelo zanimiv in duhovit način pokazala ter povedala zgodbo ženske, ki se močno trudi, da bi se poročila, a preprosto ne pride do oltarja. Vendar ima film zelo srečen in navdihujoč konec, ki vam bo vrnil upanje v ljubezen.

Mu pač ni do tebe (He’s Just Not That into You, 2009)

Ta film pripoveduje več različnih ljubezenskih zgodb in razkriva, kdaj je čas, da greste naprej, ne glede kakšna je vaša zveza. Film je poln koristnih nasvetov in prepričani smo, da vam bo moč, da se premaknete naprej in začnete spoznavati nove ljudi.

Kako odpustiti osebi, ki ti je zlomila srce?

500 dni s Summer (500 Days of Summer, 2009)

Da, ogled tega filma lahko v vas prebudi žalostna čustva in vam v misli ponovno vrne vašo nekdanjo ljubezen, a način predstavitve poteka romantične zveze vas bo preprosto navdušil. Spoznali boste, da nikogar ne morete prisiliti, da bi vas imel rad in da je za nekatere bolje, da ostanejo v preteklosti.

Marriage Story (2019)

Če tega fenomenalnega filma še niste videli, je zdaj pravi čas, da to storite. Adam Driver in Scarlett Johansson igrata zakonca, ki jima kljub dolgoletni ljubezni ni uspelo premagati življenjskih skušnjav. Ta globoka psihološka drama nas vodi skozi postopek težke ločitve in razkriva vse posledice neuspešne ljubezenske zveze.

To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

Po prekinitvi dolgotrajne zveze je normalno, da bomo prizadeti, toda kako utemeljiti trpljenje za zvezo, ki se niti ni zgodila? Če ste v takšni situaciji, je ta film kot nalašč za vas, saj vam bo povrnil upanje v boljšo ljubezensko prihodnost in ozdravil vaše strto srce.

Jej, moli, ljubi (Eat Pray Love, 2010)

Potovanja, vino in pica bi morali biti dovolj, da pozabite na svoje nekdanje ljubezni. In četudi sami ne morete uživati v tej izkušnji, lahko uživate v tem fenomenalnem filmu z Julio Roberts v glavni vlogi. Potujte po svetu in uživajte v raznolikih prizorih in kulinariki, da vsaj za nekaj časa pozabite na svoje ljubezenske poraze.

Dežela La La (La La Land, 2016)

Če imate radi mjuzikle, je Dežela La La pravi film za vas. Ta ljubek in romantičen film – čeprav ima žalosten konec – vam bo razkril, kako vsi odnosi, ki jih imamo v življenju, prispevajo k našemu razvoju in nam omogočijo, da postanemo nova različica sebe. Pokazal vam bo, kaj se lahko iznjih naučimo, četudi jim ni usojeno trajati za vedno.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Mislila sem, da bom večno žalostna, ampak nisem”: iskrene izpovedi žensk o tem, kakšno je njihovo življenje po ločitvi