fbpx
Foto: zara

To so jesenski plašči, ki vladajo trendom 2022

Plašč velja za kos oblačila, ki v vaši jesenski garderobi ne sme manjkati. Ne le, da lahko še tako sproščenemu outfitu doda pridih elegance, ampak vas ob tem tudi varuje pred padavinami, ki so značilne za ta letni čas. Zato smo za vas pripravili 6 jesenskih plaščev, ki so v trendu v jeseni 2022.

1. Klasičen jesenski plašč

Klasičen jesenski plašč, ki ga boste prepoznali po gumbih, izrazitih robovih in svetlo rjavi barvi, velja za kos, ki trendov nikoli popolnoma ne zapusti. Je popolna izbira za vsakodnevni outfit, v kombinaciji s škornji z visoko peto pa lahko ustvari tudi elegantnejši videz.

Foto: zara

2. Usnjen plašč

Za tiste, ki sanjate o jesenski eleganci, je prava odločitev tudi usnjen plašč. Unikaten kos znamke Ricano lahko najdete v rjavi in črni barvi, v obeh odtenkih pa boste brez dvoma izstopali.

Foto: zara

3. Plašč v bež odtenku

Poleg klasične rjave je letos v modi tudi za odtenek svetlejša bež. Plašč znamke Allegra K v tem tonu lahko kombinirate z oblačili in obutvijo v rjavih odtenkih, lahko pa se odenete tudi črno ali belo.

Foto: zara

4. Črn jesenski plašč

Iz prejšnjih let so nam znani predvsem krzneni črni plašči, v letošnji jeseni pa se to nekoliko spreminja. V trend namreč prihajajo tudi temni jesenski plašči iz poliestra in podobnih materialov, ki ustvarjajo videz sproščene elegance.

Foto: zara

5. Pastelni odtenki

Eleganten videz vam bo pričaral tudi plašč, ki se nekoliko odmika od tipičnih jesenskih odtenkov.

Foto: zara

6. Dolg jesenski plašč

Letos je v trendu tudi nekoliko daljši plašč, ki vam bo zagotovil tako večjo zaščito pred jesenskim dežjem kot tudi pridih elegance.

Foto: zara

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!