fbpx

To so lastnosti pravega moškega! Ali je ob tebi?

Pravi moški pozna skrivnost majhnih gest.

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Si želite moškega, ki bo vas bo poslušal in imel rad takšne kot ste? Nič ni narobe, če je moški v odnosu skrben, empatičen in da izkazuje resnične občutke in pokaže, da je ranljiv.

Pravi moški samo pogleda v ženske oči in v njih razbere določen izraz ter jo vpraša: “Kako se počutiš? Kaj te muči? Potrebuješ pogovor? “ To je moški z veliko začetnico. Pravi moški.

Tukaj so skrivnosti pravih moških, le učite se od njih.

1. Pravi moški komentira fotografije svoje ženske na družbenih omrežjih

Pa ne zaradi tega, ker je objavila kaj pomembnega, ampak zato, ker ji na ta način da vedeti, da ga zanima in da jo ima rad. Pravi moški so vedno razpoloženi, da s svojo partnerko naredijo selfi in ga objavijo, ker so ponosni nanjo.

2. Pravi moški je previden

Včasih preseneti partnerko in pripravi romantičen večer tako, da ji po napornem dnevu zmasira noge, opazi, če ni dobro, skrbi zanjo.

3. Pravi moški je prisoten

Pravi moški opazijo vse, želijo ugajati in pomagati, resnično jih zanima dobro počutje ljubljene na vseh ravneh in so pripravljeni narediti zanjo, marsikaj. Želijo vedeti, da je partnerka varno prispela, kamor je odšla, recimo naj pusti sporočilo, ko prispe, in če sporočilo ne prispe, potem pokličejo, ker so zaskrbljeni.

4. Pravi moški posluša

Posluša kako partnerka analizira čustvene drame svojih prijateljev in družine. Ne obljublja ničesar, česar ne bi mogel izpolniti in stoji za svojimi dejanji ali besedami.

On je – pravi moški. Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

5. Pravi moški je zanesljiv

Ženska ve, da se vedno lahko zanese nanj. Ne daje nesmiselnih izjav, ne obnaša se pasivno. Vedno je tam za svojo partnerko in majhne romantične pozornosti se mu ne zdijo odveč.

6. Pravi moški se odzove na sporočila

Tudi če je odgovor, da se mu mudi, svoje partnerke ne postavlja v situacijo, da ne bi vedela, kaj naj si misli in kako si naj razlaga nekatera obnašanja ali tišino. Nikoli je ne pušča v dilemi, kakšno mesto zaseda. Ženske vedo, da so najpomembnejše, da so ljubljene, cenjene, spoštovane, zaščitene, da imajo ob sebi moškega, ki mu je res mar.

Pravi moški sprejemajo obveznosti in odgovornosti, ki jih zahteva zveza, ker sprejemajo obveznosti in odgovornosti za vse vidike svojega življenja in ker vedo, da je moški svoboden točno toliko, kot je odgovoren.

S partnerko se pogovarjajo in delajo načrte za prihodnost, zavezujejo se zvestobi in predanosti, ne izogibajo se težkim pogovorom in občutljivim temam, so iskreni in neposredni.

Niso tujci, niso ekstremi in junaki iz pravljice. Obstajajo. Morda jih ni veliko, a obstajajo moški, ki razumejo, kako je treba negovati odnose in kako pomembna in zahtevna je ljubezen.

Ne bojijo se ranljivosti, izražajo čustva in so za svojo ljubezen pripravljeni narediti vse.

Poznajo vrednost majhnih gest, do katerih na tisoče načinov izražajo svoja čustva in svojo zavezanost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!